Tak siku bez problemu@luiza ja biorę 3x1 i też magne b6. Gin powiedział, że jakbym czuła spięty brzuch to mogę nawet do 6x1.
@Sindi_@ i @zanka200389 mega sny...[emoji23] Co się tam w czeluściach naszych głów mieści[emoji23]
@Bajunia tarczyca nigdy nie wpływa na plamienia... ewentualnie tylko na brak okresu. Ale tak jak ci lekarz powiedział, nie ma co łączyć tego z euthyroxem. Ja biorę dawkę 125.
Pewnie musiałaś przegiąć z wysiłkiem...[emoji852] Bierzesz luteinę?
A co do glukozy ja np. mogę kupić zwykłą albo cytrynową[emoji5] mam zamiar cytrynową[emoji16]
@Fiorna może nie domowy sposób, ale warstwa kremu nivea załatwia wszystko[emoji5] zajady znikają[emoji5]
@Maljan to byłby klops, jakbyś takiego urodziła [emoji23][emoji16]
@KatiNails A można wtedy chodzić do toalety? Czy tylko trzeba siedzieć?[emoji5] chodzi mi o zwyczajne zrobienie siku przez te 3h[emoji23][emoji39]
reklama
oliwiapatrycja
Fanka BB :)
A może i tak , że kiedyś nie bylo . Ja tez od niedawna kupuje właśnie w tej aptece bo mi moja ginekolog poleciła ze tam taniej jestDobrze wiedzieć , jakiś czas temu patrzyłam za wysyłka i wydawało mi się że nie ma. Albo nie tak dawno to wprowadzili , albo ja po prostu nie znalazłampewnie zacznę korzystać
![]()
Fiorna
Ktoś jeszcze robił test obciążenia glukozą? Na necie pisze że powinno się zrobić między 24 a 28 tygodniem ale pewnie każdy gin ma swoje obiekcje
Mi moja gin wspominała o tym badaniu że będę je robić ale kiedy... za tydzień mam wizytę więc pewnie wtedy się dowiem 
Anulaa88
Dziękuję[emoji16] to mi spędzało sen z powiek[emoji16][emoji23]Tak siku bez problemu![]()
Ja dziś zaczęłam 22 TCKtoś jeszcze robił test obciążenia glukozą? Na necie pisze że powinno się zrobić między 24 a 28 tygodniem ale pewnie każdy gin ma swoje obiekcjeMi moja gin wspominała o tym badaniu że będę je robić ale kiedy... za tydzień mam wizytę więc pewnie wtedy się dowiem
![]()
Colorado1989
Ja miałam już w 11tc pierwszą krzywąKtoś jeszcze robił test obciążenia glukozą? Na necie pisze że powinno się zrobić między 24 a 28 tygodniem ale pewnie każdy gin ma swoje obiekcjeMi moja gin wspominała o tym badaniu że będę je robić ale kiedy... za tydzień mam wizytę więc pewnie wtedy się dowiem
![]()
Podejrzewam, że na najbliższej wizycie dostaniesz skierowanieKtoś jeszcze robił test obciążenia glukozą? Na necie pisze że powinno się zrobić między 24 a 28 tygodniem ale pewnie każdy gin ma swoje obiekcjeMi moja gin wspominała o tym badaniu że będę je robić ale kiedy... za tydzień mam wizytę więc pewnie wtedy się dowiem
![]()
Fiorna
@KatiNails Po wypiciu glukozy miałaś pobieraną krew tylko po upłynięciu jednej godziny czy po dwóch również?
reklama
Bajunia
na samą myśl o tym badaniu mi nie dobrze, a jeszcze trzeba siedzieć ponad 2 h w przychodni...ja jutro idę na wizytę do swojego ginekologamam nadzieję , że dostanę ładne zdjęcie z usg
ja biorę też euthyrox 25 ale nie miałam żadnych plamień...wczoraj tak mnie bolały krzyże że nie mogłam sobie poradzić..też Was bolą nieraz ?
Mnie boli w krzyżu już od paru tygodni. Najgorzej jak mnie łupnie jak się pochylam przy zakładaniu spodni.