reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Sierpniowe Mamy 2018

@luiza ja biorę 3x1 i też magne b6. Gin powiedział, że jakbym czuła spięty brzuch to mogę nawet do 6x1.

@Sindi_@ i @zanka200389 mega sny...[emoji23] Co się tam w czeluściach naszych głów mieści[emoji23]

@Bajunia tarczyca nigdy nie wpływa na plamienia... ewentualnie tylko na brak okresu. Ale tak jak ci lekarz powiedział, nie ma co łączyć tego z euthyroxem. Ja biorę dawkę 125.
Pewnie musiałaś przegiąć z wysiłkiem...[emoji852] Bierzesz luteinę?

A co do glukozy ja np. mogę kupić zwykłą albo cytrynową[emoji5] mam zamiar cytrynową[emoji16]

@Fiorna może nie domowy sposób, ale warstwa kremu nivea załatwia wszystko[emoji5] zajady znikają[emoji5]

@Maljan to byłby klops, jakbyś takiego urodziła [emoji23][emoji16]

@KatiNails A można wtedy chodzić do toalety? Czy tylko trzeba siedzieć?[emoji5] chodzi mi o zwyczajne zrobienie siku przez te 3h[emoji23][emoji39]
Tak siku bez problemu :D

reklama
Dobrze wiedzieć , jakiś czas temu patrzyłam za wysyłka i wydawało mi się że nie ma. Albo nie tak dawno to wprowadzili , albo ja po prostu nie znalazłam :) pewnie zacznę korzystać :)
A może i tak , że kiedyś nie bylo . Ja tez od niedawna kupuje właśnie w tej aptece bo mi moja ginekolog poleciła ze tam taniej jest:)

Ktoś jeszcze robił test obciążenia glukozą? Na necie pisze że powinno się zrobić między 24 a 28 tygodniem ale pewnie każdy gin ma swoje obiekcje :D Mi moja gin wspominała o tym badaniu że będę je robić ale kiedy... za tydzień mam wizytę więc pewnie wtedy się dowiem ;)

Ktoś jeszcze robił test obciążenia glukozą? Na necie pisze że powinno się zrobić między 24 a 28 tygodniem ale pewnie każdy gin ma swoje obiekcje :D Mi moja gin wspominała o tym badaniu że będę je robić ale kiedy... za tydzień mam wizytę więc pewnie wtedy się dowiem ;)
Ja dziś zaczęłam 22 TC :) tak mi lekarz dał skierowanie i tak robię :)

Ja miałam już w 11tc pierwszą krzywą :) teraz jeśli dobrze liczę to w 22-23 tc będę robić :)

Podejrzewam, że na najbliższej wizycie dostaniesz skierowanie :)

reklama
na samą myśl o tym badaniu mi nie dobrze, a jeszcze trzeba siedzieć ponad 2 h w przychodni...ja jutro idę na wizytę do swojego ginekologa :D mam nadzieję , że dostanę ładne zdjęcie z usg ;) ja biorę też euthyrox 25 ale nie miałam żadnych plamień...wczoraj tak mnie bolały krzyże że nie mogłam sobie poradzić..też Was bolą nieraz ?

Mnie boli w krzyżu już od paru tygodni. Najgorzej jak mnie łupnie jak się pochylam przy zakładaniu spodni.

Do góry