reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Lipcowe mamy 2018

reklama
Jak nie bedziesz miala to wtedy wlasnie przyda sie laktator elektryczny. Jak bedziesz miala bez problemu to reczny wystarczy na takie sporadyczne odciaganie jak chcesz gdzies wyjsc. No chyba, ze przy problemach nie zamietzasz walczyc o laktacje to wtedy w ogole nie oplaca sie elektrycznego kupowac.
A ręcznym nie da się pobudzić laktacji?

Właśnie się zastanawiam, jeśli okaże się, że mam nawał pokarmu to najwyżej wyślę M żeby kupił, więc w ciągu jednego dnia bym miała, ewentualnie kupię taki ręczny w aptece za około 30 zł. Więcej nie chciałabym dać za ręczny.

Właśnie ja chyba tez nie będę kupować szybciej poczekam zobaczę w razie czego w aptece czy jakimś sklepie dla dzieci idzie kupić od razu na miejscu

On jest jakiś inny :D Jak wychodzi ze szpitala to ma mega powera :D Jakby się naćpał ;) Tzn ja się bardzo cieszę i w ogóle ale nie wiem o co chodzi :D Więc narazie- odpukać- ok :) Przybiera też na wadze :D

Ja też znam elektryczne tylko z medeli i są ciche. To tak jak z nebulizatorem- powinien być cichy, bo w końcu nie po to jest żeby budzić dziecko, ale nie wiem jak z innych firm. Ja w pierwszej ciąży miałam ręczny TT- bo też kupiłam taki zestaw cały- ale też krótko karmiłam i na sporadyczne odciąganie był ok. Teraz super, bo dostanę nowy, prawie nieużywany od koleżanki, z medeli elektryczny właśnie :)
To swietnie, ze M lepiej sie czuje i przybieta na wadze!
A z laktatorem to Ci sie udalo. Ten Swing dostalas?

reklama
Do góry