reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Lipcowe mamy 2018

To jeszcze ja napisze o moich przebojach z laktatorem :) na poczatku szarplam sie na elektryczny z tomme tippie, z roznymi silami ciagniecia, bardzo cichy, opinie ogólnie super, a u mnie dupa, no poszlo troche mleka i tyle, nie chcial mi ciągnąć. Meczylam go jeszcze przy drugim dziecku, bo Adas jak mial trzy tygodnie to dostal zapalenia płuc i zamkli go w inkubatorze, a ja plakalam bo nic mi to mleko nie szło, i wtedy bratowka za 100 zl kupila mi zwykły reczny laktator z aventu, i u mnie zdal super egzamin. Sciagalam nim pozniej duzo, bo na studia jezdzilam, i musialam do domu odciagnac mleko Małemu, a i na uczelni w ubikacji odciagnac ten nadmiar.

reklama
To jeszcze ja napisze o moich przebojach z laktatorem :) na poczatku szarplam sie na elektryczny z tomme tippie, z roznymi silami ciagniecia, bardzo cichy, opinie ogólnie super, a u mnie dupa, no poszlo troche mleka i tyle, nie chcial mi ciągnąć. Meczylam go jeszcze przy drugim dziecku, bo Adas jak mial trzy tygodnie to dostal zapalenia płuc i zamkli go w inkubatorze, a ja plakalam bo nic mi to mleko nie szło, i wtedy bratowka za 100 zl kupila mi zwykły reczny laktator z aventu, i u mnie zdal super egzamin. Sciagalam nim pozniej duzo, bo na studia jezdzilam, i musialam do domu odciagnac mleko Małemu, a i na uczelni w ubikacji odciagnac ten nadmiar.
Czyli nie tylko elektryczny pobudza laktację jak widać :)
W takim razie roznie u każdego jest i każdy musi wypróbować na sobie.

Laktator Mendela elektryczny jest najlepszy.
Mialam taki w szpitalu. Siedzialam sobie wygodnie w fotelu,prywatnym pokoiku,ogladalam TV,a mleko samo plynelo.
Potem kupilam reczny tommee tippee i co nawyzywalam i nameczylam sie to moje...
Jesli mialabym kupowac laktator to tylko Mendela.

Super! I fajnie że Ariel jako żeńskie imię, bo nazywają też tak chłopców, a mi się właśnie dla chłopca nie podoba. Coral też ślicznie!

Jestem nienormalna ale wiecie z którego wczorajszego zakupu się cieszę? Z podkładek na kibel :D Brzydzę się siadac na nie swoim kibelku, wiec po porodzie kiedy nie będę miała siły sikac na Małysza bedą w sam raz. A wczoraj były tez zakupy w h&m, vero modzie i duuuużo kosmetyków w rossmannie więc możecie sie domyślić jak wiele te podkladki dla mnie znaczą skoro z nich cieszę sie najbardziej :D

OOoooo proszę Pani! Nie pomyślałabym, też sobie kupię, a co..!

O cholera, ale jestem wielorybem. Właśnie poleciałam do tyłu na krześle biurowym! Opierałam się i chciałam się podnieść do siedzenia. Na szczęście ma duże, miękkie oparcie, więc nie wyrżnęłam w nic głową.

Przepraszam ale się śmieję :D Nie wiem czy czytałaś ale ja się ostatnio ślizgałam naoliwiona próbując wyjść z wanny :D :D

Przepraszam ale się śmieję :D Nie wiem czy czytałaś ale ja się ostatnio ślizgałam naoliwiona próbując wyjść z wanny :D :D
Tak, czytałam :D:D masz zdecydowanie lepszy dar opowiadania :) Wstać było znacznie trudniej, niż się wywalić. Może siedzenie w fotelu to po prostu nie jest czynność, którą powinnam wykonywać, kiedy jestem sama :D

reklama
Do góry