reklama
Karla88
Fanka BB :)
Klaudia może dojdziecie do porozumienia i jakoś się rozliczycie
Albo pogadajcie z nią i napiszcie jakiś aneks do umowy bo gdyby za kilka lat znów by się wam coś takiego trafiło - odpukać żebyście nie musieli na nowo kolejny raz robić
Albo pogadajcie z nią i napiszcie jakiś aneks do umowy bo gdyby za kilka lat znów by się wam coś takiego trafiło - odpukać żebyście nie musieli na nowo kolejny raz robić
olaaa7
Witam się weekendowo
Mój ostatni piątek w pracy
Jeszcze 4 dni wstawania 
Kupowaliście bez fotelika? No pewnie, jak nie ma gdzie trzymać to bez sensu, żeby przeszkadzał 
Ja to w ogóle mam problem z pomieszczeniem się
Już mi brakuje pomysłów gdzie trzymać wszystkie rzeczy, masakra jakaś. Przydałby się jeszcze jeden pokój.
SuperNo jak jaki [emoji23] bebeto vulcano szary z białym stelażem pojezdzilam sobie jeszcze po sklepie i nie zastanawiałam się
Zaliczkowalam kolor na zamówienie bo na stanie nie mieli ale odbiór kiedy ja chce a ze teraz ten remont nie mam go gdzie trzymać to na spokojnie powiedziałaM ze za miesiąc przyjdę
Cenę tez mi zrobił dobra lepsza niż na Allegro 1529,00
Ja to w ogóle mam problem z pomieszczeniem się
Lipcowa mamusia
Hey dziewczynki czy glukozę musze odrazu wypić czy mogę tak przez parę minut ja pić a potem na badanie?
Karla88
Witam się weekendowoMój ostatni piątek w pracy
Jeszcze 4 dni wstawania
SuperKupowaliście bez fotelika? No pewnie, jak nie ma gdzie trzymać to bez sensu, żeby przeszkadzał
Ja to w ogóle mam problem z pomieszczeniem sięJuż mi brakuje pomysłów gdzie trzymać wszystkie rzeczy, masakra jakaś. Przydałby się jeszcze jeden pokój.
Ola 3w1 z fotelikiem od bebetto i taka cenę zribil wiec brałam
A dostałam od cioci maxi cosi wiec będę go miała do auta a tem z bebetto najwyżej na stelaż potem sprzedam jako komplet
reklama
olaaa7
Też słyszałam, że w ciągu 5 minut max.Hey dziewczynki czy glukozę musze odrazu wypić czy mogę tak przez parę minut ja pić a potem na badanie?
Właśnie doczytałamOla 3w1 z fotelikiem od bebetto i taka cenę zribil wiec brałam
A dostałam od cioci maxi cosi wiec będę go miała do auta a tem z bebetto najwyżej na stelaż potem sprzedam jako komplet
Podziel się: