Margana
Fanka BB :)
No ja tez, patrzac na wczorajszy dzien[emoji6]O matko to ja po takim maratonie chyba bym urodziła [emoji23]
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
No ja tez, patrzac na wczorajszy dzien[emoji6]O matko to ja po takim maratonie chyba bym urodziła [emoji23]
Wlosi mają jeden duży minus niestety... Wzrost [emoji23][emoji23]
O matko to ja po takim maratonie chyba bym urodziła [emoji23]
A bluzki śliczne a nie uliczne [emoji23] słownik w tel robi swoje.
Ja jakbym zaczęła usuwać to mimo dużej ilości to zostałabym łysa [emoji23]
W lozku ten sam wzrost zawsze[emoji13]
Dziewczyny jadę...boje się...
Moze lezy pleckami do brzucha i kopie w strone kregoslupa, dlatego slbiej odczuwasz. Spokojnie, zaraz masz to echo serduszka, tak? To sie uspokoisz.Tłumacze sobie , że może główka w dół już poszła i tylko delikatnie kopnie od czasu do czasu nóżka w bok , ale strasznie to stresujace. Do tego po takich snach
30 mija u mnie dopiero pod sam koniec maja.. więc dość poZno. A co u Ciebie słychać ? Jak samopoczucie dziś ?
Moje 155cm też się wpisujeJa się idealnie nadaje mam 160cm[emoji23]
Moze lezy pleckami do brzucha i kopie w strone kregoslupa, dlatego slbiej odczuwasz. Spokojnie, zaraz masz to echo serduszka, tak? To sie uspokoisz.
Haha no w sumie masz racje[emoji23]Haha, moze lepiej nie. Te "normalne" nuech nas prostuja[emoji23]
Spaceruj spaceruj jak najwięcej za mnie żebym nie straciła do konca kondycji[emoji16] [emoji8]To prawda, większość nie jest wysoka... ale ja mam 163 więc nie mam problemu@Marika92 i @Karla88 też chyba nie
Oja tam oj tamAle szczerze tak sobie to właśnie rano przemyślałam... i nie wiem jak dałam radę. Chyba miałam fizycznie lepszy dzień. Łażę "za Ciebie"
![]()
Hahhaa tak się zastanawiałam jakie sąUlicznica jedna
No to już wiadomo co Cię bardziej kręci niż ciąża!
Hahahaha wyobraziłam to sobie![]()
Hahahahahah Peugeotka, masz rację!!Muszę zapamiętać
![]()
Biedna.. współczuję stresu strasznie :/ Trzymam kciuki...!!!
No właśnie kurde mój też i czasami mam wręcz uczucie jakby w tyłku mnie kopał też tak masz ?[emoji16]To moj tak musi leżeć bo czuje jak od tylu mnie próbuje kopać [emoji23]
I tak ponad tydzień już musi być przekręcony bo nie czuje już tak mocno ruchów
No właśnie kurde mój też i czasami mam wręcz uczucie jakby w tyłku mnie kopał też tak masz ?[emoji16]