reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Październikowe mamy 2018

reklama
Kolejny temat...ważny dla mnie .

Wanienka do kapania z podkładka w środku i przewijak .....:szok:

Czytałam Was i myślałam o tym .
Gdzie ta wanienkę połoze ? Łazienka odpada mam mały i ciasny prysznic.
Więc gdzie ? Na podłodze i będziemy klęczeć ? A stelez na wanienkę jakiś będzie bezpieczny ??? :szok:

Dwa...

Stelaż pod przewijak ? Czy przewijak na łóżku w sypialni położyć ( mam łóżko 180*200 ) ??? :szok:
Przewijak zazwyczaj jest jako nakładka na łóżeczko lub komodę
Wanienka na pewno wygodniejsza ze stelażem, choxiaz my przy pierwszym właśnie na ziemi kladlismy wanienka i siadalismy po dwóch brzegach, kąpal mąż bo ja się długo bałam :D

Rozki na poczatek sa spoko to dzidzi takie malenkie ze ten rozek dawal taka stabilizacje przy przenoszeniu i trzymaniu z tym ze u mnie w szpitalu byl zakaz uzywania tych z usztywnianiem, dawali rozki na oddziale jak dziewczyna obok miala swoj z usztywnianiem to jej zwrocili uwage zeby usztywnienie wyciagnela i wtedy masz sama te kolderke jakby ale dziecko owiniete tym juz jest „usztywnione”

reklama
Do góry