reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Lipcowe mamy 2018

reklama
Trzymaj się od niego z daleka...! ;)

A czemu na początu tyg nie idziesz? Bo nie pamiętam. Mam nadzieję że szybko ogarniesz to przeziębienie..!!

Zdrowka..!!

No ja nie wiem co z tym Twoim brzuchem...! Tutaj malutki..! Ty jesteś pewna że wstawiasz dobre zdjęcia..? ;) a będziesz robiła potem z tych zdjęć jakiś kolaż czy coś? bo ja właśnie robię za każdym razem w tym samym ubraniu plus instaxem raz/ 2 tyg żeby potem coś fajnego ogarnąć.

To tak jak Fran, mamy mega fajny gabinet, specjalnie dla dzieci, na koniec jest szuflada z jakimiś drobiazgami i moje dziecko kocha dentystę..! ;)

@nagini84, trzymam kciuki za powodzenie misji glukoza..! :tak:

@Darka83 wow...!! Ty już 30ty a ja skończyłam dzisiaj 26 :) Miesiąc różnicy równo..! trzymaj się jak najdłużej w 2-paku :)

Ja mam dzisiaj USG, bo na poprzednim widać było jakieś małe zwapnienia które podobno naturalnie zanikają do 3 trymestru więc muszę skontrolować. Mam nadzieję że może dzisiaj zobaczę moje dziecko jakoś dokładniej, bo do tej pory coś się cwaniaczek chowa.. ;)
To yrzymam kciuki za wizyte!

No widzisz, jaka złośliwość losu, wszystko udało się załatwić, nawet pogodę [emoji23] a ja akurat teraz zasmarkana :D Aaa w ogóle jeszcze się nie pożaliłam, akurat w sobotę między 11 a 13 będzie u mnie jakiś bieg uliczny i ulice zamknięte, mam tylko nadzieję, że jakoś dojedziemy z usc do restauracji. Mam wkurw na maksa :crazy:

Zobacz trasę biegu, na stronie jest na pewno dokładne info, w których godzinach które ulice zamknięte, i zobaczysz, czy trasa koliduje z trasą usg -> restauracja, jeszcze jest tyle czasu, żeby wymyślić "objazd" [emoji6]

reklama
Do góry