KatiNails
Fanka BB :)
Na ulotce nie napisali ?Zobacz załącznik 847682
Kupiłam taki krem na brodawki. Nie wiecie czy można go stosować przy karmieniu? To znaczy trzeba go zmywać czy jest neutralny dla dziecka?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Na ulotce nie napisali ?Zobacz załącznik 847682
Kupiłam taki krem na brodawki. Nie wiecie czy można go stosować przy karmieniu? To znaczy trzeba go zmywać czy jest neutralny dla dziecka?
Moja kuzynka używała to od 6 miesiąca i całe karmienie piersią potem czyli rok[emoji39]Zobacz załącznik 847682
Nienawidze takich snow.. zawsze po obudzeniu robie cos zeby mala sie zaczela ruszac...Weźcie mi nawet o tych snach nie mówcie. Bo tej akcji że skurczami w niedzielę śniło mi się że zaczęłam krwawić i to tak fest. Że dzwoniłam na pogotowie to mi powiedzieli że karetka może być po mnie dopiero za 40 minit bo nie mają teraz wolnej. Obudziłam się płacząc...
W końcu nadrobilam...tyle napisalyscieBylam tez dzisiaj u dentysty, zaniedbalam strasznie te zeby i troche poplyne z kasa![]()
Migdały są podobno spoko[emoji4]Znowu mam zgagea nic takiego nie jadlam kwasnego
co na zgage pomoze? Z pierworodna tez mialam zgage
![]()
Nie mam w domuMigdały są podobno spoko[emoji4]
Na ulotce nie napisali ?
Mój po takich snach z reguły sam się rusza.. chyba reaguje na moje odczucia.. a podczas takich snów budzę się przepocona i serce wali jak szalone.. pewnie to małe serduszko wtedy też ..Nienawidze takich snow.. zawsze po obudzeniu robie cos zeby mala sie zaczela ruszac...
Też słyszałam o migdalach i mi pomagająMigdały są podobno spoko[emoji4]