reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Sierpniowe Mamy 2018

Najpierw napiszę , że spodnie zdały egzamin żelazka :D dzięki dziewczyny :)
Jestem po badaniu i w końcu mogę odetchnąć z ulgą po 5tygodniach oczekiwania..
Malutka dalej jest dziewczynka. I już raczej się to nie zmieni :) wazy 940g, jest o tydzień starsza z USG :) Przepływy w jak najlepszym porządku, łożysko stopien1/2 , czyli tak jak być powinno. Ułożona główkowo, czyli tak jak podejrzewałam , bo kopie koło pępka i po rzebrach :)
Najważniejsze , serduszko zdrowe ❤️❤️❤️
Zobacz załącznik 847708
Super ze wszystko gra ;) ja wam dam znac w czwartek dopiero :D spora dziewczynka z niej ,prawie kiloska ma ;) ktory masz tydz?

reklama
Bylam tez dzisiaj u dentysty, zaniedbalam strasznie te zeby i troche poplyne z kasa :(
A na NFZ ?
Zobacz załącznik 847682
Kupiłam taki krem na brodawki. Nie wiecie czy można go stosować przy karmieniu? To znaczy trzeba go zmywać czy jest neutralny dla dziecka?
Przeczytaj w internecie jak nie było ulotki. Ja kupię bepanthen, nada się na brodawki , do pupy dziecka. A z piersi go nie trzeba zmywać :)
Znowu mam zgage :( a nic takiego nie jadlam kwasnego :( co na zgage pomoze? Z pierworodna tez mialam zgage :D
Rennie :):)

To jedyne zdjęcia na których udało się uchwycić dziuba małego. Zazwyczaj wykręca się plecami albo pupą.
20180406_204250.jpg

Załączniki

• 20180406_204250.jpg
    20180406_204250.jpg
    452,7 KB · Wyświetleń: 398
Matko jak wy dużo piszecie.
Brakuje mi czasu aby to wszystko przeczytać. Dobrnełam do połowy dzisiejszych wpisów i wymiękłam. Oczy kleją się same.
Melduję tylko że glukoza nie taka zła jak o niej mówią . Dzięki temu że byłam na czczo to bardzo mi się chciało pić i szybko poszło.
Co do czekania to szybko zleciało bo na glukozie były jeszcze trzy dziewczyny . Pogadałyśmy sobie i czas miło upłynął. Krzesełka jedynie były bardzo niewygodne no ale cóż. Dałam radę.
Miłych snów

Dziewczynki, w auchan jest promka na te rzeczy do prania lovela. Jak się kupi jedną rzecz (za 28,99 zł) to druga jest za 1 gr. Ja kupiłam proszek i płyn do płukania :)

U mnie jak zwykle nie ma takich sklepów :( nawet dzisiaj po badaniu w mieście obok mnie chciałam podjechać do Ikei , po te pudełka do komody to okazało się , że nie ma Ikei. Dopiero budują... I musiałam zamówić teraz przez allegro.
Będziesz płukała dodatkowo ? Ja zamiast proszku kupiłam mleczko do prania i ubranka takie delikatne ❤️

reklama
Do góry