Anet29
Fanka BB :)
To super gratulacje. Ja w piatek ide na pierwasza wizytę. Mega sie boję. Martwie sie ,ze brzuch mnie nie boli. A w poprzedniej bolał. Oszaleje do piątku
Ja oszaleje do srody
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
To super gratulacje. Ja w piatek ide na pierwasza wizytę. Mega sie boję. Martwie sie ,ze brzuch mnie nie boli. A w poprzedniej bolał. Oszaleje do piątku
Głowa do góry, jeszcze nie jest nic na 100% przesądzone, ja tam nadal trzymam kciuki za Ciebie!
Wspaniale, serduszko już biło?![]()
Jak nie trzeba to leci szybko a jak na cos czekamy to sie wlecze. 6t i 3dJa oszaleje do srodychcialabym zeby czas szybciej lecial. Ktory bedzie u cb tydzien w dniu wizyty?
Tak, za 1,5h mam wizytęPatka ty tez dzis wizytujesz?![]()
Tak, ale serduszko już 8 dni temu widziałam piękna kropeczki mrugajacaGłowa do góry, jeszcze nie jest nic na 100% przesądzone, ja tam nadal trzymam kciuki za Ciebie!
Wspaniale, serduszko już biło?![]()
Niesamowicie szybko, ja byłam 8 dni temu i był sam pęcherzyk ;oTak, ale serduszko już 8 dni temu widziałam piękna kropeczki mrugajaca![]()
Moj chyba nie zapamietal :-( bo zaszlam w ciaze rok po porodzie..Kochane ja się nie załamuje bo moja droga do macierzyństwa była długa i trudna. Mam dwójkę cudownych dzieci. Pomyślałam się że po takiej długiej przerwie będę misia wrócić do leczenia dwa liczyłam się że może u mnie dojść do poronuenia.. Dlatego co wam mogę doradzić jak urodzicie i będziecie chcieli kolejne to najlepiej szybko bo organizm pamięta ciążę![]()
No a ja teraz odpocznę i może za jakiś czas sprobuje6 jeszcze raz.
Trzymajcie sie
Też byłam bardzo zdziwiona, w pierwszej ciąży do 12tc usg tylko dopochwowe miałam a tu taka niespodzianka.Super wieści.u mnie 10.04 kropeczka miała 0.37 cm.Kolejna wizyta 24.04.W sumie nie wiedziałam że tak wczesną ciąże mozna podglądać przez powłoki brzuszne.
Bylas moze w lux medzie?Bylam u drugiego ginekologa przed chwila, w tej placowce co mam pakiet z pracy i chciałam, zeby wystawil skierowanie na bete. Zamiast tego dal skierowanie na pilne usg i powiedzial, ze nie nalezy robic sobie dużych nadziei, bo na tym etapie i przy takiej becie powinien juz byc zarodek. Jakby jeszcze dodac do tego plamienie to juz chyba przeczuwam, jak to sie skonczy.