reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Sierpniowe Mamy 2018

No na początku dobrze by było je chociaż zamoczyć, bo nie każda tetra ładnie chłonie, zależy to od nici. Taki przeprany materiał lepiej wsiąka wilgoć, a gotowanie to extreme na plamy np po pierwszych próbach karmienia marchewką etc :D
Ja w leginsach całą ciążę i już mam ich dość :-( :(

Na Olx kobiety sprzedają często tanio ciuchy ciążowe i w miarę nowe. Poszukajcie, być może leginsy was opuszcza :p

reklama
Haha nie wiem :D tak dodawałam i dodawałam.. ile powinnam kupić żeby mi starczyło ? Kilka flanelowych to wiem. A tetrowych ? Białe się przydadzą w domu, a kolorowe na spacery i wyjścia do rodziny. Ale ile sztuk ? :)

Ja tez właśnie zdziwiłam się po co aż tyle pieluch tetrowych :p
Dlatego pewnie taka cena wyszła.
Ja wzięłam 10 zwykłych białych tetrowych i mam 4 kolorowe takie ładniejsze tetrowe na dwór, a flanelowych mam 3 szt, bo dorwalam w Carrefourze za 13 zł pakiet.

Jeśli byś ograniczyła ilość tych pieluch to na pewno cena wyjdzie rozsądniejsza, bo inne rzeczy w super cenach. W sklepie na pewno o wiele drożej by wyszło moim zdaniem.

Ja kosmetyki będę kupować z firmy Sylveco (to to samo co Biovalen i Vianek). Pracowałam u nich jak jeszcze w firmie było 9 osób :D i wiem jak wygląda produkcja i mam pewność że to co w składzie jest dawane do kosmetyków bez żadnych innych dodatków. Także ja nawet nie patrzę na inne produkty. Ewentualnie Babydream z Rossmann też mają składy ok :)

Ja kupiłam z babydream puder do pupki i oliwkę do ciała w Rossmanie i tez podobno czytałam, że są okej i ceny maja o wiele niższe niż inne firmy.

Ja kupiłam z babydream puder do pupki i oliwkę do ciała w Rossmanie i tez podobno czytałam, że są okej i ceny maja o wiele niższe niż inne firmy.
A te chusteczki nawilżone dla niemowlat babydream też są ok czy bardziej te posypki oliwki? :)
Bo tak myślę nad chusteczkami ..jakie kupić do szpitala :)

reklama
Do góry