• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Lipcowe mamy 2018

Boooosz miałam dzisiaj dziń mega aktywny. Jednak w pracy człowiek tylko siedzi, a poza... zawiozłam M. do szpitala, pojechałam na chwilę do galerii, kupiłam sobie 2 sukienki na lato, potem o 12.00 miałam umówione spotkanie z 2 koleżankami, o 14.00 zabrałam już M. ze spitala, potem młodego ze szkoły, wpadła koleżanka na kawę... i umarłam :) Leżę w łóżku z nogami do góry bo mam wrażenie że mi odpadną...

Ja z tym tez nie mam problemów :) tyle ze gorzej z kurierami ... trzeba caly czas siedziec w domu bo nie zadzwonia ... a ostatnio paczke odeslali spowrotem bo mnie niby w domu nie byloa bylam :(

Moja mama ma takei akcje non stop z UPSem. Masakra ile razy jeździła do ich punktu, składała skargi itp.

Ale przyjdzie piekarnik, płyta gazowa, bateria do kuchni, i jedno z moich szaleństw remontowo-budowlanych - młynek :D
Nigdy nie miałam, ale myślę, że powinien się dobrze sprawdzić, zwłaszcza jeśli chodzi o ogonki, skórki itd - warzyw u nas w domu idzie bardzo dużo [emoji23]

Młynek to super sprawa, ale musi być naprawdę świetnej jakości, bo z czasem się niestety potrafi "tępić" i np. u moich dziadków przed którąś wigilią "nie strawił" ilości buraczków i eksplodowało wszystko na kuchnie... wyobraź sobie skalę zniszczeń ;)

Dzień dobry, dziś wracam do Wrocławia <3 prosto na lotnisko :) M będzie na tydzień :) specjalnie sama go odbiorę hehe już się mega cieszę mimo że obudziłam się z mega bólem gardła i katarem :(

Oby M, pomógł na przeziębienie :D A kiedy się przenosicie? no i dawaj zdjęcia..! :)

@Marzycielka, niezły wynik wagowy! :) @Galadriela, dobre wieści i też ładna waga :)

Ooo masakra rok celibatu [emoji16]

Ty by uschła....! :D Znalazłaś jakąś bieliznę?

No, ja od prawie 3 tygodni ;)
Sandałki i sukienka :D
Dzisiaj na szkołę rodzenia też ;)
Nienawidzę rajstop.....[emoji15]

Ja jak tylko temperatura na plusie noszę pończochy. A w ciąży szczególnie. Rasjtopy to ZUO.

Czasem sobie myślę, że ja to powinnam zostać lesbijką [emoji23] Miałabym jakąś laskę, która by rozumiała, że baby potrzebują więcej czułości :D

Hahahahha "ukryta prawda" by @olaaa7 :-D:-D:-D

reklama
@SzczęśliwaCiężarna mój Staś to straszny leń, na usg trzeba go poszturchać bo tak to nawet palcem nie kiwnie
@Galadriela super wieści!
@Nowaja16 ja cały czas myslałam ze mi wody lecą i w koncu sie zaopatrzyłam w te paski, wiec już jestem spokojna.
@olaaa7 Ty zboczuszku :D
@Margana mi sie też coraz ciężej poruszać. Choć aż tak tragicznie nie jest bo dziś weszłam na rusinową polanę a to jest 3 km w jedną stronę + róznica poziomów, ale schodziłam jak stara babcia :D
Mnie u Was nie ma bo sie wczasuję. Ale od przyszłego tygodnia wracam do Was i znowu będzie ruch na forum :D Buziaki :)
Hahaha, no wlasnie dlatego ruch zmalal[emoji23]

3 km[emoji33] Ja nie moge dojsc z auta do domu[emoji53]

Wypoczywajcie sobie i sie relaksujcie!

Boooosz miałam dzisiaj dziń mega aktywny. Jednak w pracy człowiek tylko siedzi, a poza... zawiozłam M. do szpitala, pojechałam na chwilę do galerii, kupiłam sobie 2 sukienki na lato, potem o 12.00 miałam umówione spotkanie z 2 koleżankami, o 14.00 zabrałam już M. ze spitala, potem młodego ze szkoły, wpadła koleżanka na kawę... i umarłam :) Leżę w łóżku z nogami do góry bo mam wrażenie że mi odpadną...

Moja mama ma takei akcje non stop z UPSem. Masakra ile razy jeździła do ich punktu, składała skargi itp.

Młynek to super sprawa, ale musi być naprawdę świetnej jakości, bo z czasem się niestety potrafi "tępić" i np. u moich dziadków przed którąś wigilią "nie strawił" ilości buraczków i eksplodowało wszystko na kuchnie... wyobraź sobie skalę zniszczeń ;)

Oby M, pomógł na przeziębienie :D A kiedy się przenosicie? no i dawaj zdjęcia..! :)

@Marzycielka, niezły wynik wagowy! :) @Galadriela, dobre wieści i też ładna waga :)

Ty by uschła....! :D Znalazłaś jakąś bieliznę?

Ja jak tylko temperatura na plusie noszę pończochy. A w ciąży szczególnie. Rasjtopy to ZUO.

Hahahahha "ukryta prawda" by @olaaa7 :-D:-D:-D
O matko, to tez mialas intensywny dzien. Najwazniejsze, ze wszystko udane[emoji4]

Ja dziś mam słabszy dzień emocjonalnie czuje się jak karakan mała i kulka [emoji23]
W domu nie chce siedzieć bo się popłacze dziś Łukasz zaczął malowac sypialnie okazało się ze kolor z kabe namieszali nam za ciemny i zamiast jasny szary mamy ciemny wiec Łukasz znów nerw jutro jedzie z farbami wymienić ja nie mam gdzie spac wszystko mnie już wkurw... bo chciałabym czysto ładnie i skończone
Ci do misia szumisia nie kupuje zostawię coś na prezent dla rodziny

reklama
Ja tak samo, bo potem będą pytania a okaże się że mam wszystko...

Dziewczyny w stradivariusie, bershce, są fajne sukienki- tuby, z elastycznej bawełny, po 59 pln mniej więcej, idealne na lato :tak:
Ja ostatnio mierzyłam, ale wyglądałam jak hipopotam wciśnięty na siłę w tą sukienkę która zaraz pęknie. Potem mierzyłam okulary i sie popłakałam bo nie mogłam zamówić aviatorów bo mam buzię tak grubą teraz że wyglądałam jakbym jakiemuś dziecku okulary zabrala. I ogólnie sie czuje taka nie poradna. A dziś jak schodizlismy ze szlaku to miałam fazę ze od kiedy jestem w ciąży to mamy strasznego pecha i napewno zaraz Nas zaatakuje jakiś niedźwiedz :D

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry