reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Lipcowe mamy 2018

reklama
Dzień dobry :) W końcu słoneczko od samego rana :D Dziś mam intensywniejszy dzień, muszę z pracy wrócić busem, już nie pamiętam kiedy korzystałam z komunikacji miejskiej. Kto dziś wizytuje? Mam nurtujące mnie pytanie, czy w kwiaciarniach można kupić luzem kwiatki? Czy tylko służą im do robienia bukietów kupionych u nich?

Jaki śliczny dziubdziuś [emoji7] Super, że wszystko ok :) Śliczny nosek :)

Poszalałaś :D Dobrze, że pokazałaś majtki bo ja dalej nie zmierzyłam swoich [emoji23] Sklerozę mam :p
Co do kwiaciarni - jasne, przynajmniej te, które znam sprzedają luzem, a bukiet to po prostu policzone kwiatki jakby były luzem plus przyozdobienie ;)

To ja jestem chyba dziwna [emoji23]
Kuriera wysyłam do O do pracy, albo duże paczki do teściów /bezpośrednio na budowę, skąd O je odbiera, a reszta do paczkomatu.. Choć były takie okresy, że O wracając do domu dzwonił z pytaniem "ile dzisiaj paczek odebrać?" [emoji23]
Ja z tym tez nie mam problemów :) tyle ze gorzej z kurierami ... trzeba caly czas siedziec w domu bo nie zadzwonia ... a ostatnio paczke odeslali spowrotem bo mnie niby w domu nie byloa bylam :(

reklama
Do góry