Agatka29
Fanka BB :)
Chyba horizontA jakie to są? Tzn nazwa [emoji16]
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Chyba horizontA jakie to są? Tzn nazwa [emoji16]
Oby nie angina! Trzymajcie sie!Cześć dziewczyny. Anita współczuję grypy zoladkowejmy na rano do lekarza muszę jej sprawdzić to gardło bo przełyka jak by miała ogromną gule w srodku:/
W moim z siedzeniem w domu to luz bo teraz rzadko wychodzę,ale nie powiem bo jak mam wizytę to zazwyczaj dzwonią że dzis przyjdzie paczkaJa z tym tez nie mam problemówtyle ze gorzej z kurierami ... trzeba caly czas siedziec w domu bo nie zadzwonia ... a ostatnio paczke odeslali spowrotem bo mnie niby w domu nie byloa bylam
![]()
Ja tez kozystalam przy corce z tych Windy. Fajne sa.A co to masz na te kołki ? Pierwszy raz widzę ?
To masz fajnieW moim z siedzeniem w domu to luz bo teraz rzadko wychodzę,ale nie powiem bo jak mam wizytę to zazwyczaj dzwonią że dzis przyjdzie paczka![]()
No to nieźleSłuchajcie kolezanka tez ma termin na lipiec tylko 2 tyg pozniej termin i caly czas mial byc chlopak a wczoraj do mnie pisze ze nie wykluczone ze u nich moze byc jednak coreczka . Niezlea juz chyba na chlopca pokupywala ;p
No to nieźleSłuchajcie kolezanka tez ma termin na lipiec tylko 2 tyg pozniej termin i caly czas mial byc chlopak a wczoraj do mnie pisze ze nie wykluczone ze u nich moze byc jednak coreczka . Niezlea juz chyba na chlopca pokupywala ;p