reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Lipcowe mamy 2018

reklama
Ja z tym tez nie mam problemów :) tyle ze gorzej z kurierami ... trzeba caly czas siedziec w domu bo nie zadzwonia ... a ostatnio paczke odeslali spowrotem bo mnie niby w domu nie byloa bylam :(
W moim z siedzeniem w domu to luz bo teraz rzadko wychodzę,ale nie powiem bo jak mam wizytę to zazwyczaj dzwonią że dzis przyjdzie paczka :)

W moim z siedzeniem w domu to luz bo teraz rzadko wychodzę,ale nie powiem bo jak mam wizytę to zazwyczaj dzwonią że dzis przyjdzie paczka :)
To masz fajnie :) u mnie niestety nie dzwonia :( ostatnio na chwile wyszlam z domu i kurier byl i paczka zostala odeslana ... U mnie ma byc dzis ale musze wyjsc na poczte i boje sie ze sytuacja sie powtorzy :(

Słuchajcie kolezanka tez ma termin na lipiec tylko 2 tyg pozniej termin i caly czas mial byc chlopak a wczoraj do mnie pisze ze nie wykluczone ze u nich moze byc jednak coreczka . Niezle :D a juz chyba na chlopca pokupywala ;p

Słuchajcie kolezanka tez ma termin na lipiec tylko 2 tyg pozniej termin i caly czas mial byc chlopak a wczoraj do mnie pisze ze nie wykluczone ze u nich moze byc jednak coreczka . Niezle :D a juz chyba na chlopca pokupywala ;p
No to nieźle ;) kupi wyjsciowe dla dziewczynki a po domku co ma, pewnie sporo uniwersalnych kolorów ;)
Chyba że jednak chłopiec okaże się chlopcem przy poródzie

Jak to jest z piciem herbaty z liści malin? Przyśpiesza poród? Od którego tygodnia można spokojnie sobie popijać i ile dziennie?

reklama
Dzień dobry. Odwiozlam córkę do szkoły i mam lenia z kawą.
Współczuję wszystkich chorób i życzę zdrówka. Te wirusy ostatnio są jakieś masakryczne.
Kupiliśmy wczoraj łóżeczko, materac, przewijak, prześcieradła, ręczniki, kocyki. W sumie dużo pierdółek. Niby nic a przy kasie rachunek aż szkoda slow. Mąż tylko głową pokrecil i stwierdził że go z torbami puscimy[emoji16][emoji16][emoji16]od jutra ogarniam pranie i prasowanie. Kiedyś trzeba

Do góry