No i wszystko jasne - tez bym drożała o kolejna ciąże!
A w którym tyg teraz jesteś? Bo pamietam ze wyniki u was wyszly Ok prawda? Jakie mieliście zagrożenie?
Dzięki za słowa otuchy! Tylko tu zaznaje spokoju, bo puste gadanie tych co wiedza „ daj spokój będzie Ok” to mnie zupełnie nie pociesza:/
Najbardziej tych wód się boje! Ale napewno nie levi joc ciurkiem, nawet nie wiele już teraz czuje „ mokrego” wiec się uspokajam
Ja przy Kubie 9 lat temu miałam luz na wszystko- miałam mniej lat 25 lat rodząc , nie robiłam badań prenatalnych i jakoś od początku wszystko szło gładko- od początku robiłam zakupy i wszystkim się chwaliłam
W tej ciąży mimo braku poronień ( ale trochę się staraliśmy) to jakoś bardziej przerażona możliwością straty dziecka.... dziś powiedziałam w pracy i ze znajomych tez sporo osób nie wie, nie kupiłam jesCze nic i jakoś tak więcej mam stresu.
Miałam 2 leczenia kanałowe zębów, coś tam z paznokciem się działo a teraz zwiększone ryzyko i lek przed amnio
Liczę ze teraz wszystko się ulozy
Dziś dokładnie 17+5 dni
Dziewczyny ja też miałam wrażenie że coś mi się tam sączy , więc to chyba naprawdę przewrażliwienie . Nawet byłam wczoraj u gina na wizycie kontrolnej i mu o tym powiedziałam , sprawdził i to nie wody płodowe . Szczerze uspokoił mnie , okazało że się to bardziej wodnisty śluz spowodowany drobna infekcja której nawet nie czułam
@Flammette ja też się martwię o serduszko przez to moje podwyższone ntGenetyk powiedział że trzeba szukać przyczyny tego nt. Ja mam nadzieję że mój synek jest zupełnie zdrowy i że to było spowodowane moimi ciągłym przeziębieniami na początku ciąży.
Ja też trzymam mocno za was kciuki i pomimo tego że się nie znamy to to forum naprawdę daje dużo wsparcia . Tylko kobiety które przez to przeszły bądź przechodzą są w stanie zrozumieć co się wtedy czuje .
Dajecie ogrom zrozumienia i dobrej energii![]()
Mam nadzieję, że tak jak u Ciebie, tak u mnie nie kryje się nic więcej za tą NT. Mój gin. powiedział wczoraj, że jak na połówkowym będzie wszystko ok, to on nie widzi nawet sensu w ECHO. Zobaczymy co powiedzą na miejscu - 11-ego maja.
Super, gratuluję!hej!
Wczoraj bylismy na polowkowych - wszystko w porządku, nie ma zadnej wady serduszka ani innych. Zadzwonili tez z pelnymi wynikami z amnio, i zdrowa dziewczynka. Czyli potwierdzili to co w Fishu
![]()
P.S. W ciąży każdy głupieje, mój mąż się śmieje, że jeszcze nigdy nie byłam tak rozkojarzona jak teraz. Aż się boję powrotu do pracy.