Vinszka
Fanka BB :)
E tam dzieci Ci to wynagrodzą [emoji8]Nadrobilam już 11 kg, boję się że 20 przekrocze ;/
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
E tam dzieci Ci to wynagrodzą [emoji8]Nadrobilam już 11 kg, boję się że 20 przekrocze ;/
Nie przejmuj się wagą. Urodzisz to zrzucisz te kg. Dla chcącego nic trudnegoNadrobilam już 11 kg, boję się że 20 przekrocze ;/
Nadrobilam już 11 kg, boję się że 20 przekrocze ;/
Link do: Ziaja Mamma Mia lano-maść 15ml - Opinie i ceny na Ceneo.plDziewczyny w jaka maść na brodawki się ubezpieczylyscie?
Wierzę w to :-) jak u Was?? ;-)E tam dzieci Ci to wynagrodzą [emoji8]
Tak oczywiście nie narzekam,ale strach mnie troche oblecial że latem jak Fiona będę [emoji23][emoji23][emoji23] ale każdy kg to moje spełniające sie marzenie :-)Nie przejmuj się wagą. Urodzisz to zrzucisz te kg. Dla chcącego nic trudnegoSchudnąć to pikuś w porównaniu z tym ile przeszłysmy żeby spełnić nasze największe marzenie! Głowa do góry
![]()
O widzisz i to jest metodaNadrobiłaś 9 i 2 przytyłaś? Nie licz tego co schudłaś jako kilogramów na plus. [emoji4]
Waga wyhamuje zobaczysz. Ja od 8 tyg nic nie przytyłam, a dziecaczek rośnie zdrowoTak oczywiście nie narzekam,ale strach mnie troche oblecial że latem jak Fiona będę [emoji23][emoji23][emoji23] ale każdy kg to moje spełniające sie marzenie :-)
Tak oczywiście nie narzekam,ale strach mnie troche oblecial że latem jak Fiona będę [emoji23][emoji23][emoji23]