Vinszka
Fanka BB :)
E tam dzieci Ci to wynagrodzą [emoji8]Nadrobilam już 11 kg, boję się że 20 przekrocze ;/
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
E tam dzieci Ci to wynagrodzą [emoji8]Nadrobilam już 11 kg, boję się że 20 przekrocze ;/
Nie przejmuj się wagą. Urodzisz to zrzucisz te kg. Dla chcącego nic trudnegoNadrobilam już 11 kg, boję się że 20 przekrocze ;/
Nadrobilam już 11 kg, boję się że 20 przekrocze ;/
Link do: Ziaja Mamma Mia lano-maść 15ml - Opinie i ceny na Ceneo.plDziewczyny w jaka maść na brodawki się ubezpieczylyscie?
Wierzę w to :-) jak u Was?? ;-)E tam dzieci Ci to wynagrodzą [emoji8]
Tak oczywiście nie narzekam,ale strach mnie troche oblecial że latem jak Fiona będę [emoji23][emoji23][emoji23] ale każdy kg to moje spełniające sie marzenie :-)Nie przejmuj się wagą. Urodzisz to zrzucisz te kg. Dla chcącego nic trudnegoSchudnąć to pikuś w porównaniu z tym ile przeszłysmy żeby spełnić nasze największe marzenie! Głowa do góry
![]()
O widzisz i to jest metodaNadrobiłaś 9 i 2 przytyłaś? Nie licz tego co schudłaś jako kilogramów na plus. [emoji4]
czyli jestem 2 kg na plus od początku ciąży
chyba zasluzylam na duze lody :-)Waga wyhamuje zobaczysz. Ja od 8 tyg nic nie przytyłam, a dziecaczek rośnie zdrowoTak oczywiście nie narzekam,ale strach mnie troche oblecial że latem jak Fiona będę [emoji23][emoji23][emoji23] ale każdy kg to moje spełniające sie marzenie :-)
. Także się nie przejmuj poza tym tak jak dziewczyny mówią Ty masz dwa szczęścia pod serduszkiem Tak oczywiście nie narzekam,ale strach mnie troche oblecial że latem jak Fiona będę [emoji23][emoji23][emoji23]