SzczęśliwaCiężarna
Fanka BB :)
Dobrze wiedziećWłóż do zimnej wody
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<
Dobrze wiedziećWłóż do zimnej wody
Pracujac z dziećmi wiem , że to nie imię zdobi człowieka tylko człowiek imię [emoji16]Dlatego ja napisałam, że bardziej Oliwka, bo kuzyn ma Lenkę, i jakoś tak.... [emoji15] Wolałabym, żeby Hania była inna... [emoji15]
tez tak mysle, najbrzydsze imie bedzie piekne jak sie osoba je noszaca spodoba! niestety w druga strone tez to dziala...Pracujac z dziećmi wiem , że to nie imię zdobi człowieka tylko człowiek imię [emoji16]
Dalszej rodziny nie liczę [emoji16][emoji16] chodzi mi tylko o to by babcie i prababcie nie miały dwóch wnuczek o tym samym imieniu [emoji16][emoji16] więc taka drogą wykluczyć musieliśmy Zuzie, Malwinke, Anielke i Pole, Agatke, Ade, Anete i SylwieJa się dowiedziałam, że w dalszej rodzinie mam Hanię, urodziła się 3 tygodnie temu... Ale stwierdziłam, że nie zmieniam imienia, biorąc pod uwagę, jak doszło do jego wyboru
Dokładnie [emoji16][emoji16] a ja już miałam w pracy tyle dzieci... Często powtarzające... Najwięcej było Zositez tak mysle, najbrzydsze imie bedzie piekne jak sie osoba je noszaca spodoba! niestety w druga strone tez to dziala...
Może jak zajdę w druga ciąże i będzie dziewczynka to już będzie rzadszeNo wlasnie, ta Julka cos wyjatkowo sie trzyma na podium od lat.
A to mądre [emoji16]Kiedyś słyszałam, że jak się nie można zdecydować, to trzeba rzucić monetą - nie chodzi o sam wynik, ale na ułamek sekundy zanim moneta upadnie będziesz chciała, żeby coś wypadło
Słyszałam kiedyś mądre zdanie,że dopiero wybierając imię dla dziecka,orientujemy się,ilu ludzi przewijajacych się przez nasze życie nie lubimy
I jeszcze foto [emoji23]
Zobacz załącznik 848735
Widać ślady opuchlizny - po całym dniu biegania po Bieszczadach, naprawdę stóp nie czułam [emoji23]
Po wyjściu ze strumienia mogłam biegać dalej [emoji6]