reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Sierpniowe Mamy 2018

Śliczny [emoji173]️ i nie drogi :)
Ja rozejrze się po sklepach, poza kołderka i podusia (wypełnieniem i poszewkami na zmianę) będę chciała kupić kocyk i poduszeczkę. Na FB wpadły mi w oko te komplety :
Ten wezmę na pewno do łóżeczka plus ochraniacz modułowy :Zobacz załącznik 849899
Na zmianę ale to już później, dokupie któryś z tych ze zwyklym płaskim ochraniaczem plus jeden z nich do wózka :)
Zobacz załącznik 849900 Zobacz załącznik 849901 Zobacz załącznik 849902 Zobacz załącznik 849903
Ale zdecydować się nie mogę :D
A wam które dwa się podobają najbardziej z tych czterech ?:) Czy w sklepach lepiej coś znaleźć, bo ładniejsze są ?
2 albo 3 [emoji7]

reklama
Na 56 :) z długim 3 i z 1 krótki albo że 2 krotkie na wszelki wypadek . Wolę zestaw body i polspioszki , w razie jak będzie bardzo gorąco to polśpioszki zdejme i tylko body i skarpetki . Pajacyków nie będę brała :)
Ja właśnie się zastanawiam czy na 56 czy 62 brać :)
Ja też lubię zestaw body+leginsy/polspioszki lub body+pajacyk, body+spioszki :D i chyba wezmę, jedne spioszki, dwa pajace i polspioszki i body :) i pewnie jak zwykle wezmę za dużo :laugh2:

Śliczny [emoji173]️ i nie drogi :)
Ja rozejrze się po sklepach, poza kołderka i podusia (wypełnieniem i poszewkami na zmianę) będę chciała kupić kocyk i poduszeczkę. Na FB wpadły mi w oko te komplety :
Ten wezmę na pewno do łóżeczka plus ochraniacz modułowy :Zobacz załącznik 849899
Na zmianę ale to już później, dokupie któryś z tych ze zwyklym płaskim ochraniaczem plus jeden z nich do wózka :)
Zobacz załącznik 849900 Zobacz załącznik 849901 Zobacz załącznik 849902 Zobacz załącznik 849903
Ale zdecydować się nie mogę :D
A wam które dwa się podobają najbardziej z tych czterech ?:) Czy w sklepach lepiej coś znaleźć, bo ładniejsze są ?
Mi najbardziej zdjęcie numer 3 :) kochana podejrzewam że w sklepie nie będzie większego wyboru ;) wiadomo że w internecie masz wszystko :)

Ale żeście narobiły z tymi bujaczkami tiny love... Tyle że się skusiłam :D i koleżanka ma jechać w piątek odebrać bo to w innym mieście za 130 zł .. nie wiem do końca czy mi trzeba ale za tą cenę to chyba bez problemu odsprzedam ;) wzór nie do końca mi się podoba ale to nie o to chyba w tym chodzi :)
Macie jakieś rady co sprawdzić przy odbiorze ? On się sam buja czy tylko wibruje ?

Mi najbardziej zdjęcie numer 3 :) kochana podejrzewam że w sklepie nie będzie większego wyboru ;) wiadomo że w internecie masz wszystko :)

Ale żeście narobiły z tymi bujaczkami tiny love... Tyle że się skusiłam :D i koleżanka ma jechać w piątek odebrać bo to w innym mieście za 130 zł .. nie wiem do końca czy mi trzeba ale za tą cenę to chyba bez problemu odsprzedam ;) wzór nie do końca mi się podoba ale to nie o to chyba w tym chodzi :)
Hahaha [emoji7][emoji23] nie będziesz żałować [emoji14] przyda się [emoji23] jakie kolory?

Hahaha [emoji7][emoji23] nie będziesz żałować [emoji14] przyda się [emoji23] jakie kolory?
O taki ten leżaczek
Screenshot_2018-04-23-20-05-20-419_com.android.chrome.jpg

Załączniki

• Screenshot_2018-04-23-20-05-20-419_com.android.chrome.jpg
    Screenshot_2018-04-23-20-05-20-419_com.android.chrome.jpg
    31,3 KB · Wyświetleń: 374
Wcale się mu nie dziwię...ja mojego męża nie raz też wysylalam za granicę to mówił że nie da rady beze mnie . A teraz jak mały w drodze to u męża w pracy co chwilę jakieś zmiany i niezadowolony jest ale mówi że nigdy w życiu nie pozwoli na to by dziecko wychowalo się bez ojca.. może dlatego że u mojej kuzynki widzimy obrazek że tatuś za granicą jak przyjeżdża to nie umie się zająć dzieciami a one się cieszą że tatuś przyjeżdża bo przywiezie słodycze.. no i w sumie też bym nie chciała żeby pracował na delegacji. Mój tato się przez to rozbił , szwagier właśnie teraz też na delegacji i zaczyna pić .. i ciągle tłumaczenia że przecież wszyscy piją to on nie będzie siedział o suchym pysku.. ale w sumie jakbym ja mieszkała za granicą na jakis domach z młodymi ludźmi to pewnie też byłoby piwkowanie
Mój stara się nie pić , ale wiadomo . Mieszka z trzema młodymi kolegami, grill, ktoś ma urodziny, nudzą się i się zaczyna.. na szczęście tylko w sobotę a w tygodniu na sucho. Więc nie ma aż takiego problemu choć nie raz były duże kłótnie o alkohol.
Jest ciężko , bo dziecko będzie tygodniami bez taty ale nic na to narazie nie poradzimy.. :( wiem , że jest taki , że będzie przyjeżdżał jak najczęściej. I będzie chciał wszystkiego się uczyć, a co do rozpieszczania dzieci jest na nie. Bo wie , że nie może tak robić. Bo ja sobie później z nimi rady nie dam jak dobry tatuś wyjedzie. Będziemy razem wychowywać jak należy. Przynajmniej starać się ze wszystkich sił.

reklama
Do góry