G
reklama
Ja mam taki ciemny brudny brąz czy jak ten kolor nazwać ? Z czerwonymi dodatkami. Kupowaliśmy też jeszcze zanim płeć poznaliśmy.Mam nadzieję ale wiesz.. podobał mi się taki niebieski albo ciemny granatowy ? No ale nie będę wybrzydzać![]()
miloscwczasachpopkultury
Fanka BB :)
Śliczny [emoji173]️ i nie drogi![]()
Ja rozejrze się po sklepach, poza kołderka i podusia (wypełnieniem i poszewkami na zmianę) będę chciała kupić kocyk i poduszeczkę. Na FB wpadły mi w oko te komplety :
Ten wezmę na pewno do łóżeczka plus ochraniacz modułowy :Zobacz załącznik 849899
Na zmianę ale to już później, dokupie któryś z tych ze zwyklym płaskim ochraniaczem plus jeden z nich do wózka![]()
Zobacz załącznik 849900 Zobacz załącznik 849901 Zobacz załącznik 849902 Zobacz załącznik 849903
Ale zdecydować się nie mogę![]()
A wam które dwa się podobają najbardziej z tych czterech ?Czy w sklepach lepiej coś znaleźć, bo ładniejsze są ?
Mi te dwa ostatnie komplety czyli S myszki i w pandy [emoji7][emoji7]
karkula309
Ja mam taki ciemny brudny brąz czy jak ten kolor nazwać ? Z czerwonymi dodatkami. Kupowaliśmy też jeszcze zanim płeć poznaliśmy.
Ten kolor też mi się podoba. Ale nie widzę na necie dużo tego wzoru co ja kupuje. Zastanawiam się czy to nie jest jakiś stary model albo coś innego o czym wy piszecie
170 zł dałam :*Ten kolor też mi się podoba. Ale nie widzę na necie dużo tego wzoru co ja kupuje. Zastanawiam się czy to nie jest jakiś stary model albo coś innego o czym wy piszeciemogę wiedzieć ile dałaś ?
![]()
Anulaa88
Jak dla mnie pandy[emoji16][emoji16] Jakbym miała kupować czy szyć u kogoś to na pewno będą pandy[emoji16]Śliczny [emoji173]️ i nie drogi![]()
Ja rozejrze się po sklepach, poza kołderka i podusia (wypełnieniem i poszewkami na zmianę) będę chciała kupić kocyk i poduszeczkę. Na FB wpadły mi w oko te komplety :
Ten wezmę na pewno do łóżeczka plus ochraniacz modułowy :Zobacz załącznik 849899
Na zmianę ale to już później, dokupie któryś z tych ze zwyklym płaskim ochraniaczem plus jeden z nich do wózka![]()
Zobacz załącznik 849900 Zobacz załącznik 849901 Zobacz załącznik 849902 Zobacz załącznik 849903
Ale zdecydować się nie mogę![]()
A wam które dwa się podobają najbardziej z tych czterech ?Czy w sklepach lepiej coś znaleźć, bo ładniejsze są ?
Nieźle[emoji23] musisz być dobrym słuchaczem, tak e ogóle[emoji16]No a ja dziś po pierwszych hybrydach po tygodniu wolnego od pracy [emoji23] aż psychicznie lepiej się czuję [emoji23] pracoholizm robi swoje [emoji23]
Super ten leżaczek[emoji16][emoji16]O taki ten leżaczek Zobacz załącznik 849912
I też dobrym gadaczem [emoji23][emoji23]Jak dla mnie pandy[emoji16][emoji16] Jakbym miała kupować czy szyć u kogoś to na pewno będą pandy[emoji16]Nieźle[emoji23] musisz być dobrym słuchaczem, tak e ogóle[emoji16]Super ten leżaczek[emoji16][emoji16]
G
gosc12
Gość
Anulaa88
to dobrze[emoji16] ale co się nasłuchasz, to już inna kwestia[emoji23] i ile musisz humorków znosić[emoji16] respekt[emoji16] praca z ludźmi jest ciężka[emoji16]I też dobrym gadaczem [emoji23][emoji23]
reklama
G
gosc12
Gość
A na jesień czym będziesz przykrywała w łóżeczku córeczkę ? Bo niby nie można niczym. Ale przecież będzie zimno.. to sam śpiworek ciepły wystarczy ? A jak nie będzie chciało dziecko w nim spać ?Ja mam taki ciemny brudny brąz czy jak ten kolor nazwać ? Z czerwonymi dodatkami. Kupowaliśmy też jeszcze zanim płeć poznaliśmy.