reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Sierpniowe Mamy 2018

Ja już po krzywej [emoji4] dla mnie smak glukozy to nic strasznego, jak woda z bardzo dużą ilością cukru [emoji4] duuużo gorsze dla mnie pobieranie krwii 3 razy, bo mam malutkie żyły, panie mają problem żeby się wkłuć, a mnie bardzo bolało. Ale dobrze, że już po [emoji4]

Co do temath wczorajszego o położnych, widzę że wszystkie planujecie to dopiero na później :) to dobrze, bo już myślałam że ja coś źle robię. Czyli ja zrobię tak że dopiero po szkole rodzenia, w czerwcu na spokojnie zapiszę się do jakiejś położnej :)

reklama
Ja już po krzywej [emoji4] dla mnie smak glukozy to nic strasznego, jak woda z bardzo dużą ilością cukru [emoji4] duuużo gorsze dla mnie pobieranie krwii 3 razy, bo mam malutkie żyły, panie mają problem żeby się wkłuć, a mnie bardzo bolało. Ale dobrze, że już po [emoji4]

Co do temath wczorajszego o położnych, widzę że wszystkie planujecie to dopiero na później :) to dobrze, bo już myślałam że ja coś źle robię. Czyli ja zrobię tak że dopiero po szkole rodzenia, w czerwcu na spokojnie zapiszę się do jakiejś położnej :)
Ja się już zapisuje do położnej. Przed porodem przysługuje 6 wizyt i po porodzie 8 :) fajnie bo w razie czegoś niepokojącego położna też przyjdzie i sprawdzi itp.

Dla mnie też glukoza bez tragedii [emoji23]

Ooo czekałam na taką opinię [emoji16][emoji23] tzn. że to da się zwyczajnie wypić[emoji16]

Moje kochane Ciężaróweczki co planujecie dziś na obiad?
Mnie brak pomysłów... :(
Dla dzieci: ziemniaki i kurczak z ogniska, który mi został
Dla mnie ryż brązowy z warzywami :)

Moje dziecko małe, ogląda właśnie kota Filemona i mnie czarować zaczął jakie to on zwierzątko by chciał: papużkę, świnkę morską albo innego ptaszka, z którym z klatką będzie chodził na spacer :D

Ostatnia edycja:
@Maljan dzwoniłam właśnie do mojej przychodni i się orientowałam nt położnej. Kazała mi tuż przed porodem się z nią kontaktować i ustalić wszystko. Wiem, że kontakt do niej będzie trzeba potem podać w szpitalu [emoji4]

reklama
Do góry