reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Lipcowe mamy 2018

Nie no, 100km to przesada. Moze ktoras kolezanka moze Ci kogos polecic? Albo przez fb poszukaj na jakiejs grupie swojego miasta?
Jest jeden polecany bardzo, ale w maju też się stąd przenosi do innego miasta. Ciul, wrócę na "stare smieci". Bardzo musiałam poprzedniego gin więc ze spuszczona głowa i pokorą wroce. Mam nadzieje, że on pracuje nadal u nas w mieście, bo to jednak 3 lata temu byłam w ciąży z corka. Aż mu wspolczuje, zapoznać się z tak wysoka ciąża od nowa, moja cukrzyca, tarczyca...

reklama
Jest jeden polecany bardzo, ale w maju też się stąd przenosi do innego miasta. Ciul, wrócę na "stare smieci". Bardzo musiałam poprzedniego gin więc ze spuszczona głowa i pokorą wroce. Mam nadzieje, że on pracuje nadal u nas w mieście, bo to jednak 3 lata temu byłam w ciąży z corka. Aż mu wspolczuje, zapoznać się z tak wysoka ciąża od nowa, moja cukrzyca, tarczyca...
No kurcze, ciezko bedzie ogarnac tak wysoka ciaze. No ale trudno, wyjscia nie ma.

Noo większość osób ma bezbarwne, rzadko białe ( to zależy od koloru sluzu, z którego czop powstal)... A ile po tym urodzilas Marysie??? U mnie już minęło z 4 dni ... Muszę wierzyć ginekologowi, że to nic takiego ... Gdyby był powód jak ten, że ostatnio nie czułam ruchów to kazałby mi przyjść :) kase by zarobił :)

Ja mam cały czas albo bezbarwny śluz albo biały jak piszesz i to od początku ciazy

Coraz gorzej sie czuje. Juz zatoki mam zapchane[emoji20] Nie wiem jak przetrwam kolejne dni. Najchetniej bym przelezala w lozku[emoji53]

Witajcie. Noc fatalna. Bol zatok nie do zniesienia, nos zatkany, brzuch twardy. W ogole spac nie moglam. Sprobuje sie jeszcze przespac, bo potem mam prenatalne. Nie wiem jak sie ogarne i dojade.

Zycze wszystkim milego dnia i udanych wizyt!

Witajcie. Noc fatalna. Bol zatok nie do zniesienia, nos zatkany, brzuch twardy. W ogole spac nie moglam. Sprobuje sie jeszcze przespac, bo potem mam prenatalne. Nie wiem jak sie ogarne i dojade.

Zycze wszystkim milego dnia i udanych wizyt!
Oj biedna ze musialas sie tak w nocy meczyc :( Oby Szybko Ci przeszlo. Przespij sie jesli masz tylko okazje. Na ktora prenatalne ? Powodzenia :*

Witajcie :* Ja juz nie spie noc nawet przespalam , jeszcze tydzien do wizyty :) Powodzenia i kciuki za wizytujace dzis :* Ja ostatnio mega wrazliwa i denerwuje sie o wszystko i zaraz placz :(

reklama
Do góry