Mikasa7
Fanka BB :)
Ale "łykasz" dopochwowo?Ja lykam 3 razy [emoji4]
A tydzien ciazy do karty ciazy lekarz Wam wpisuje z daty ostatniej miesiaczki czy z daty tego USG I trymestru?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<
Ale "łykasz" dopochwowo?Ja lykam 3 razy [emoji4]
Z ostatniej miesiączki liczy [emoji4] haha ja ani dopochwowo ani pod język po prostu lykam normalnie jak każda tabletkę [emoji16] kurczę a nie mógł Ci przepisać tej pod język albo do lykania? Byłoby Ci latwiejAle "łykasz" dopochwowo?czy masz podjezykowa? Bo ja dowcipnie...i znowu wszystko bedzie podraznione... poki co mam jeszcze 3 tabletki macmirror.
A tydzien ciazy do karty ciazy lekarz Wam wpisuje z daty ostatniej miesiaczki czy z daty tego USG I trymestru?
Ktora luteine Ty lykasz? Dopochwowa czy podjezykowa? No zdaniem mojego lekarza ta dopochwowa dziala od razu, bezposrednio na szyjke...a tego mojej trzeba. Bo chcialam podjezykowa...Z ostatniej miesiączki liczy [emoji4] haha ja ani dopochwowo ani pod język po prostu lykam normalnie jak każda tabletkę [emoji16] kurczę a nie mógł Ci przepisać tej pod język albo do lykania? Byłoby Ci latwiej
Tutaj przepisuja normalnie taka do lykania inaczej jak w pl [emoji4] A to może ma inną metodę jakąś [emoji4]Ktora luteine Ty lykasz? Dopochwowa czy podjezykowa? No zdaniem mojego lekarza ta dopochwowa dziala od razu, bezposrednio na szyjke...a tego mojej trzeba. Bo chcialam podjezykowa...
A o wpisywaniu wieku ciazy pytam, bo dzisiaj mi wpisal zamiast z miesiaczki rowny 24tc, to wpisal z usg 24+5. Dla mnie bomba, bo jestem 5 dni do przodu,hehe. Dzidzia duza,a to najwazniejsze.
A może to duohaston?Tutaj przepisuja normalnie taka do lykania inaczej jak w pl [emoji4] A to może ma inną metodę jakąś [emoji4]
Progresteron więc luteina [emoji4]A może to duohaston?
Aaa to duphaston jest, bralam w I ciazy. Lek nowoczesniejszy,tez to jest progesteron.Progresteron więc luteina [emoji4]
No i duphaston jest droższy niż luteina, przynajmniej w Pl.Aaa to duphaston jest, bralam w I ciazy. Lek nowoczesniejszy,tez to jest progesteron.
A to niewiem bo nie mam porównania [emoji16]No i duphaston jest droższy niż luteina, przynajmniej w Pl.brałam w 1 trymestrze.
![]()
@Mikasa7 ,Czy ktoras z Was przyjmuje 3 razy luteine dopochwowo?? I dodatkowo mam pytanie, nak za 2 tyg byc moze bede miala pobierany posiew,to wczesniej luteine odstawic na chwile?