Luiza.
Fanka BB :)
Obsługa laktatora ręcznego jest prosta, jak za przeproszeniem budowa cepaTo nie takie straszne jak myślałam ale na dłuższą metę nie daj Boże może być ciężko
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Obsługa laktatora ręcznego jest prosta, jak za przeproszeniem budowa cepaTo nie takie straszne jak myślałam ale na dłuższą metę nie daj Boże może być ciężko
Ja tez mam dobrze bo sie rozlacze i tydzien nie odbieram [emoji14] po takim czasie normalnie badamyJa swojej powiedziałam, że ma mi się nie wrącać do dzieci, żę sobie tego nie życzę. Np. Kuba taki przytluas był, jak Jasio teraz. to co usłyszałam, że za dużo dziecko przytulam. No paranoja. Teraz jak mi zaczyna wyjeżdżać z dobrymi radami, to jej mówię, żeby sobie darowała, że jak będę chciała, to sama poproszę o pomoc, a z tym wolę do babci iść.
Mam ten plus, że nie odpisuję na messengerze i tyle hłe hłe...
Ide zrobić bułki orkiszowe, bo mnie chętka na ciepłe pieczywko naszła![]()
Czyli "we wrota" tak ?Taka byłam zadowolona , że córka jest główka w dół. A dzisiaj cały dzień kopie mnie po dole , normalnie po tyłku i tam nisko nie wiem jak to nazwać. Raczej nie uderzała by tak główka ?![]()
Ha ha ha no jak cep to jest dobre określenie na moją koncentrację w ciążyObsługa laktatora ręcznego jest prosta, jak za przeproszeniem budowa cepaz tym, że ja nie naciskałam co chwila tłoczka, po prostu to ciśnienie jakie się wytwarza samo ciągnie mleko
![]()
Dokładnie tam czuje ruchy. Kopanie, uderzanie.Czyli "we wrota" tak ?
Też tak mam, ale szczerze to nie lubię jak mnie tak uderza bo mam wrażenie, że mi zaraz wypadnie maleństwo i ogólnie dla mnie to mało komfortowe uczucie.Dokładnie tam czuje ruchy. Kopanie, uderzanie.
No ja też nie lubię. Dziwnie. Tak normalnie najzwyczajniej i przepraszam za określenie ale kopie mnie w dupę...Też tak mam, ale szczerze to nie lubię jak mnie tak uderza bo mam wrażenie, że mi zaraz wypadnie maleństwo i ogólnie dla mnie to mało komfortowe uczucie.
U mnie w niedziele nie ma obiadu npNiestety ale tego pokolenia już nie zmienimy w niedzielę to musi być rosół, schabowy i i eleganckie ubranie![]()
Na ostatniej wizycie 10.04 była ułożona główką do dołu ale teraz mam wrażenie że już kilka razy zmieniła pozycję bo kopniaki czułam przez te 2 tyg w różnych miejscach. Raz miałam wrażenie że leży sobie w poprzek brzecha.No ja też nie lubię. Dziwnie. Tak normalnie najzwyczajniej i przepraszam za określenie ale kopie mnie w dupę...
A mówił Ci lekarz jak jest twoje dziecko ulozone ? Ja miałam skurcze trzy dni i od kad kopie po tyłku to przeszły :/ może się odwracała eh.. bałam się sn a teraz marzę żeby nie było CC :/
Ale w sensie że nie gotujesz i jecie na mieście np ? Czy ogólnie nie jadacie ciepłego dania w niedzielę ?U mnie w niedziele nie ma obiadu npchce wyjsc z tego stereotypu
![]()