reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

Sierpniowe Mamy 2018

Dziewczyny, tak wtrącę się trochę z innym tematem. Czy ktoś z okolic Jaworzna (Katowice, Sosnowiec, Mysłowice, Chrzanów etc) może polecić jakieś miejsce z zajęciami dla ciężarówek?

Niestety mam bana na basen, nie zawsze chce mi się chodzić na spacery długie, a czuję, że dobrze byłoby się coś ruszyć. Szukałam w internecie, ale co coś znajdę, to jakieś nieaktualne te oferty...

reklama
Teraz czytam o chustaczki chyba pampers i skład ich nie jest za dobry to nie będę ich reklamować heh muszę spróbować znaleźć coś taniego i dobrego narazić kupiłam 1 paczkę tych nasoczonych sama woda Wipes coś tam w Rossmann ale cena powala 10 zł z kartą

tak 2w1 i to najważniejsze, że dziecko wykorzysta go przynajmniej do 3 roku życia ;) luksus- koła pompowane, amortyzacja, wentylacja , i super lekki dla mnie to najważniejsze ;) a gondola też jest duża :D szczerze to nie podobał mi się ten wózek na zdjęciach, ale gdy go zobaczyłam i pojeździłam sobie to mnie przekonał :D przynajmniej na 2 piętro bez problemu go wniosę :D a spacerówka składa się po naciśnięciu jednego przycisku :D i bardzo mało miejsca zajmuje :D
To super będziesz miała sprzęt :D
Najważniejsze , że koła pompowane i , że jest lekki. Też na to zwracałam uwagę na pierwszym miejscu :)
Pościel kupiłyśmy w takim sklepie u nas w mieście, tam gdzie wózek :)
AA. to już się nakupowalam :D
Bo nie wrzucałam zdjęcia, tylko pisałam model i nr koloru [emoji23][emoji23][emoji23]
Ale proszę screena (ten na górze, duże zdjęcie)
Zobacz załącznik 851259
Bardzo ładny :)
Ja to nie mogę dojść ładu czym się różnią od siebie te wszystkie bebetto :p
Różne nazwy a wygląd praktycznie taki sam :D i cena tylko coraz wyższa :D

Teraz czytam o chustaczki chyba pampers i skład ich nie jest za dobry to nie będę ich reklamować heh muszę spróbować znaleźć coś taniego i dobrego narazić kupiłam 1 paczkę tych nasoczonych sama woda Wipes coś tam w Rossmann ale cena powala 10 zł z kartą
No wlasnie tez chce je wyprobowac :p chociaz pamietam ze uzywalam tych z biedronki przy mojej pierwszej i nie byly takie zle ,tyle ze to bylo 14 lat temu [emoji23]

Zobacz załącznik 851279 to mój wielki brzuchol ale stopy jeszcze widzę:)

Ja dużo ubranek mam ale wyciągnę te 62 i 68 resztę będę później yciagac i dokupywać w zależności jak Dzidek będzie rosl. Napewno będzie potrzebny jakiś kombinezonik ale nie mam pojęcia jaki rozmiar więc się wstrzymuje. Zresztą ja lubię zamawiać w Smyku przez internet więc jak coś to zamówię i już:)
Śliczny brzuszek :)

Ja mam tylko kilka na 56 na początek, do szpitala itp. A tak to mam same 62 i 68. Bo te 68 nie które są mniejsze od 62. Będę dokaldac do siebie i układać od najmniejszych. A jak by nie patrzeć to mam ubranek do grudnia/stycznia. Dopiero później zacznę kupować na 74 żeby nie musieć wszystkiego na raz. Ale to dopiero jak się urodzi i zobacze jak szybko rośnie :)
Na razie jak coś zobaczę, jakaś perełkę to biorę na 68 :)

Macie takie fajne brzuszki. Od razu widac, ze ciazowe :) u mnie naprzod wysuwa sie faldka na dole brzucha, ktora mialam jeszcze przed ciaza i nie wiem czy widac ze to ciaza ;)
Jak to przeczytałam to spojrzałam w lustro. I tak sobie uświadomiłam , że dopiero narzekałam , że musze brzuch uwydatniać ubraniami żeby go było widać bo słabo rośnie ale jak już zaczął rosnąć w szybkim tempie to jestem przerażona. Bo dopiero 28 zaczynam a już taki bęben mam..
To zdjęcie robiłam 4 tygodnie temu.
IMG_20180328_122714.jpg

A to teraz.
I dopiero zauważyłam jak mi się brzuch odznaczył , śmiesznie to wygląda :D też tak macie ?
IMG_20180427_222043.jpg
IMG_20180427_222022.jpg

Załączniki

• IMG_20180328_122714.jpg
    IMG_20180328_122714.jpg
    369,6 KB · Wyświetleń: 427
  • IMG_20180427_222043.jpg
    IMG_20180427_222043.jpg
    146,8 KB · Wyświetleń: 401
  • IMG_20180427_222022.jpg
    IMG_20180427_222022.jpg
    157,7 KB · Wyświetleń: 396
Dziewczyny, tak wtrącę się trochę z innym tematem. Czy ktoś z okolic Jaworzna (Katowice, Sosnowiec, Mysłowice, Chrzanów etc) może polecić jakieś miejsce z zajęciami dla ciężarówek?

Niestety mam bana na basen, nie zawsze chce mi się chodzić na spacery długie, a czuję, że dobrze byłoby się coś ruszyć. Szukałam w internecie, ale co coś znajdę, to jakieś nieaktualne te oferty...
Ja Ci niestety nie doradzę, bo mam szlaban na wszystko[emoji852] Możesz zobaczyć, może coś u nas w Hali sportowej w Mysłowicach coś będzie, albo w Prestige lub Maximus jeszcze[emoji4]

reklama
Jak to przeczytałam to spojrzałam w lustro. I tak sobie uświadomiłam , że dopiero narzekałam , że musze brzuch uwydatniać ubraniami żeby go było widać bo słabo rośnie ale jak już zaczął rosnąć w szybkim tempie to jestem przerażona. Bo dopiero 28 zaczynam a już taki bęben mam..
To zdjęcie robiłam 4 tygodnie temu.
Zobacz załącznik 851356
A to teraz.
I dopiero zauważyłam jak mi się brzuch odznaczył , śmiesznie to wygląda :D też tak macie ?
Zobacz załącznik 851357 Zobacz załącznik 851358
Super brzusio ;) a to moj wczorajszy jak sobie odpoczywalam :p
IMAG5415.jpg

Załączniki

• IMAG5415.jpg
    IMAG5415.jpg
    559,3 KB · Wyświetleń: 451
Do góry