G
gosc12
Gość
Taki okrąglutki :*
Mamy podobne pepki

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Taki okrąglutki :*
Ja też 15 lat temu używałam przy synu jakichś tanich ale teraz to się zastanawiam nad tanimi i dobrymi bo chemii wszędzie tyle że strach się bacNo wlasnie tez chce je wyprobowacchociaz pamietam ze uzywalam tych z biedronki przy mojej pierwszej i nie byly takie zle ,tyle ze to bylo 14 lat temu [emoji23]
Racja [emoji23] co ta ciąża robi z MOIM mózgiem [emoji23][emoji23][emoji23]Faktjprd masakra co ta ciaza robi z moim mozgiem czasami [emoji23] ale czekaj czekaj.. teraz bedzie liczone przez 4 osoby w domu nie przez 3
![]()
Zależy jak kto cenę ustali sobie. Ja znalazłam medele swing nowy 500 używany 250/300 ale mimo to nie zdecyduje się.Czytam o laktatorach i nie mogę pojąć że nowy canpol 48 zł z przesyłką 58 wychodzi a za używany z przesyłką 50 wychodzi więc gdzie tu sens używek szukać???
Colorado wiesz że ja chodzę w Dąbrowie i wiem że tam masz dość daleko, ale ta sama babeczka prowadzi zajęcia gdzieś w Katowicach. Mogę jej zapytać gdzie dokładnieDziewczyny, tak wtrącę się trochę z innym tematem. Czy ktoś z okolic Jaworzna (Katowice, Sosnowiec, Mysłowice, Chrzanów etc) może polecić jakieś miejsce z zajęciami dla ciężarówek?
Niestety mam bana na basen, nie zawsze chce mi się chodzić na spacery długie, a czuję, że dobrze byłoby się coś ruszyć. Szukałam w internecie, ale co coś znajdę, to jakieś nieaktualne te oferty...
Nie pocieszaszMoze jutroTwoj juz ogromniasty
![]()
Ja tylko wizualnie patrzyłam, nie wczytywałam się czym się różnią technicznie. A wizualnie to kształtem stelaża, koszykiem/torbą tą na dole, strukturą materiału i koloremTo super będziesz miała sprzęt![]()
Najważniejsze , że koła pompowane i , że jest lekki. Też na to zwracałam uwagę na pierwszym miejscu![]()
AA. to już się nakupowalam
Bardzo ładny![]()
Ja to nie mogę dojść ładu czym się różnią od siebie te wszystkie bebetto![]()
Różne nazwy a wygląd praktycznie taki sami cena tylko coraz wyższa
![]()
Przynajmniej nikt sie nie wyprze np w kolejce w sklepie, ze nie widzial, ze jestes w ciazyNie pocieszaszhaha
Ja się przerazilam dzisiaj![]()