olaaa7
Fanka BB :)
Oj to tylko pozoryChudzinka![]()
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Oj to tylko pozoryChudzinka![]()
Planowe cc w 39 tygodniu, czyli koniec czerwca.
Ale z szyjką kiepsko więc obym wytrwała do tego 33. Szyjka rozwiera mi się od wewnątrz, w każdej chwili może się coś zacząć dziać. Pocieszam się że to już 31 tydzień skończony. Leżę cały czas i kociokwiku już dostaję. Depresja mnie normalnie dopada od tego lezenia. Cieszę się na trzecie dziecko, ale stanu bycia w ciąży wręcz nie znoszę.
rany jaka ty szczuplutka i brzuszek malenki ...zazdroszcze !Zrobiliśmy już zdjęcie z okazji skończonego 30 tygodnia, dzień wcześniej bo jutro M jedzie w góry więc nie będzie miał jak mi zrobić
Zobacz załącznik 851861
w domu napewno starczy bodziak ... co do wychodzenia to u nas kroluje zycie nocnezobaczymy ...
ja w drugiej ciazy mialam szyjke minimalna od7tyg, mowili,ze bez szans ... w 6 miesiacu lekarz przestal mnie badac na samolocie bo pecherz wchodzil w szyjke ...urodzilam w 36 tyg ,stwierdzil ,ze donosilam sila woli bo z medycznego punktu widzenia nie da sie wytlumaczyc wiec wierz !!!! bedzie dobrze !Planowe cc w 39 tygodniu, czyli koniec czerwca.
Ale z szyjką kiepsko więc obym wytrwała do tego 33. Szyjka rozwiera mi się od wewnątrz, w każdej chwili może się coś zacząć dziać. Pocieszam się że to już 31 tydzień skończony. Leżę cały czas i kociokwiku już dostaję. Depresja mnie normalnie dopada od tego lezenia. Cieszę się na trzecie dziecko, ale stanu bycia w ciąży wręcz nie znoszę.
Oj to tylko pozory![]()
To już druga ciąża taka leżąca, stąd moja trauma. Jednego wcześniaka już mamAhhhh bidulko wspolczuje stresu!!! A ta szyjka problem pierwszy raz czy poprzednio tez?
Wiola80 Jak sie macie?
On tak niewinnierany jaka ty szczuplutka i brzuszek malenki ...zazdroszcze !
Ja do pepka nic nie dawalam
Odpadl tez sam po tygodniu
Mam go w pudelku[emoji5][emoji5]