To ty masz cc jak kinga 28/6
Trzymam bys dotrwala [emoji110][emoji110]musisz lezec ,jezcze tylko 60 dni zostalo I koniec super pocieszenie[emoji2]
60 dni to cała wieczność
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
To ty masz cc jak kinga 28/6
Trzymam bys dotrwala [emoji110][emoji110]musisz lezec ,jezcze tylko 60 dni zostalo I koniec super pocieszenie[emoji2]
jakos trudno mi sobie wyobrazic tylko gacie masz gdzie to sie niby mialoby ukrycOn tak niewinniewygląda na zdjęciu z boku, z przodu wydaje sie większy
no i ja wcale chudzinka nie jestem
przybrałam już 12,6 kg [emoji85]
Mój mąż pojechał Motorem do sklepu. Długo to nie bylo, więc zadzwonilam. Odebrała jakaś babka i na wstępie mi mówi "proszę się nie denerwowac". W skrócie, ktoś wymusił pierwszeństwo autem, mój mąż nie zdążył wyhamować, uderzył głowa w szybę i przeleciał przez auto. Straż pożarna, dwie karetki. Ą ja siedzę na IP i czekam... wiem tyle, że się rusza. Umrę dziewczyny.
Oby [emoji110]No corka byla duza, nacieta bylam, szyjka pekla, lyzeczkowanie. A do tego macica mi sie bardzo szybko kurczyla i dlatego bardzo mbie bolalo. Wylam z bolu. Mam nadzieje, ze tym razem bedzie lepiej.
Ja w poprzedniej w ogole nie miałam szyjki. Zakładali szew naciagając wszystko w środku i twierdzili że nic ztego nie będzie. Dotrwalam do 34 tc.ja w drugiej ciazy mialam szyjke minimalna od7tyg, mowili,ze bez szans ... w 6 miesiacu lekarz przestal mnie badac na samolocie bo pecherz wchodzil w szyjke ...urodzilam w 36 tyg ,stwierdzil ,ze donosilam sila woli bo z medycznego punktu widzenia nie da sie wytlumaczyc wiec wierz !!!! bedzie dobrze !
Ja mam octanisept, i ewentualnie zwykle jałowe gaziki... Alkohol tylko w razie czego...Mój szlafrok i koszule są już w drodze i siebie do szpitala mam prawie spakowaną [emoji4] co kupić do pępka? Gaziki nasączone alkoholem?
mi powiedzieli,ze nie ma na co szwa zakldac ... ile czasu minelo od poprzedniej ciazy ? Jak bylo z waga i stanem malenstwa w 34 tyg?Ja w poprzedniej wokół nie miałam szyjki. Zakładali szew naciagając wszystko w środku i twierdzili że niczego tego nie będzie. Dotrwalam do 34 tc.
zmeczona? niestety kregoslupy coraz bardziej odczuwaja ciezar brzszka ....szkoda, ze nie macie komu wymasowac, troszke pomagaJa pierdziele... Znów mnie plecy bolą mocno...
Dziewczynki u nas była burza ,taka ostra jak na początek ;/ ja to się bonea w południe przespałam się dwie godzinki i teraz pewnie ciezko będzie zasnąć ;/
Aga cyce jajak donice ;D
Brzuszek ładnie rośnie![]()