reklama
Margana
Fanka BB :)
Mojej pod rzebrami nie czuje, ale ledwo oddycham[emoji53] Mysle, ze duzy brzuch mnie po prostu uciska, do tego katar i problemy z zatokami. Ciezko mi strasznie.Za mną ciężka noc mała tak się wiercila ulokowaka sobie miejsce pod rzebrami ciężko było oddychać i i ucisk ciągle czułam :/ na dodatek wczoraj było tak gorąco od tych harcow małej brzuch zaczął się stawiać ale wzięłam magnez i przeszło jakoś zasnęłam. Wam też już tak ciężko oddychać i maluszki uciekają pod rzebrami ?
Karla88
Mojej pod rzebrami nie czuje, ale ledwo oddycham[emoji53] Mysle, ze duzy brzuch mnie po prostu uciska, do tego katar i problemy z zatokami. Ciezko mi strasznie.
Kurde margana masz przerąbane z tymi zatokami...
współczuje ci biedna
Margana
Haha, tez tak czasem czuje jakby kopala po obu stronach brzuszka[emoji6]Ja od godz w szpitalu z mama na ściągnięcie szwów i jeszcze z dobra godz naprwno będziemy czekać
Nie wiem jak mama tu wysiedzi bo ani chodzić ani siedzieć za długo
Mnie plecy tez strasznie bola .. szczególnie kość ogonowa do tego mały harcuje od rana mam wrażenie ze on jest w pozycji szpagatu bo w jednym momencie kopie i z prawej i lewej
Oj znam ten ból. Mimo, że zatoki u mnie ok to też ledwo oddycham. Brzuch mam wrażenie że zaczyna się już pod biustem. Dno macicy wyczuwam już prawie pod mostkiem. Ciężko mi siedzieć, stać a nawet leżeć. Uciski czuje wszędzieMojej pod rzebrami nie czuje, ale ledwo oddycham[emoji53] Mysle, ze duzy brzuch mnie po prostu uciska, do tego katar i problemy z zatokami. Ciezko mi strasznie.
Margana
Wszyscy polecaja ten maltan, ale ja kupilam teraz z ziaji taki sam sklad a tanszy. Tez nie trzeba zmywac. A tak w ogole to najlepsze jest mleko z piersi[emoji3]Dziewczynki właśnie jestem na zakupach do torby szpitalnej i mam pytanie co Wy polecalyscie na sutki ? Chodzi mi o ta maść, której nie trzeba zmywać przed karmieniem
Margana
O matko to po co Wam kazali dzis przyjezdzac? Tyle czasu stracone[emoji53]No ja teraz gotuje [emoji23] to napewno schudnie Hahah
Ogólnie gotuje jej na oliwie albo parze raczej tak lekko
Szwów nie ściągnęli 1,5 godz stracone kazali przyjechać w piątek ...
No a na wolnym hmmm pije kawę i żre ciastko i patrzę jak Łukasz pracuje
Ale tez się wezmę do pracy mam pranie do zrobienia i podłogi przetrze bo z kurzu wszystko
Obiad mam zrobiony z wczoraj tylko kotlety upiec i ziemniaki ugotować
Narazie takie widoki mam ..
Zobacz załącznik 852700
Margana
To widze, ze mamy podobnie[emoji53] Jak tu przetrwac jeszcze tyle?Oj znam ten ból. Mimo, że zatoki u mnie ok to też ledwo oddycham. Brzuch mam wrażenie że zaczyna się już pod biustem. Dno macicy wyczuwam już prawie pod mostkiem. Ciężko mi siedzieć, stać a nawet leżeć. Uciski czuje wszędzie
Karla88
O matko to po co Wam kazali dzis przyjezdzac? Tyle czasu stracone[emoji53]
Nie wiem kazali 12 dni po operacji to dziś a on tylko spojrzał i mówi proszę w pt przyjechać .. nie wiem co te dwa dni zmienia bo ta rana jest ładnie zagojona
reklama
Margana
Bez sensu takie jezdzenie[emoji53]Nie wiem kazali 12 dni po operacji to dziś a on tylko spojrzał i mówi proszę w pt przyjechać .. nie wiem co te dwa dni zmienia bo ta rana jest ładnie zagojona
Podziel się: