Aga10_2018
Fanka BB :)
Ja w życiu nie dam się ogolić mojemu, dla mnie to jest czynność która wykonuje się samej.
Bo nie wyobrazam sobie np jakbym to ja miała golić mojego w tamtych rejonach .....
Nic trudnego

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ja w życiu nie dam się ogolić mojemu, dla mnie to jest czynność która wykonuje się samej.
Bo nie wyobrazam sobie np jakbym to ja miała golić mojego w tamtych rejonach .....

No ja sobie też na odwrót nie wyobrażam [emoji23][emoji23][emoji23]Ja w życiu nie dam się ogolić mojemu, dla mnie to jest czynność która wykonuje się samej.
Tez jakos bym nie miala zaufania, wole sama, najwyzej bedzie krotko z przodu, dlugo z tylu[emoji16] mysle,ze lekarze tyle sie naogladali, ze im na prawde wszystko jedno czy jest rowniotko[emoji5]Ja w życiu nie dam się ogolić mojemu, dla mnie to jest czynność która wykonuje się samej.
Hehe moj prawie mąż daje rade [emoji23][emoji23] czasem wpadaja nam takie "zabawy" do glowy [emoji23][emoji23][emoji3]Tez jakos bym nie miala zaufania, wole sama, najwyzej bedzie krotko z przodu, dlugo z tylu[emoji16] mysle,ze lekarze tyle sie naogladali, ze im na prawde wszystko jedno czy jest rowniotko[emoji5]
Wlasnie balam sie ze nizoral to tez jednak lek i ze moze lepiej unikac w ciazy, ale moze przesadzam i nie ma co sie stresowac.@vihrea A po prostu zmiana szamponu Ci nie pomoże? Tu masz info o nizoralu Link do: Nizoral | Centrum Informacji o Leku
Ja się dodałam do dwóch: chusty - sprzedam/kupię / zamienięJak się taka grupa nazywa? Chętnie dołączę.
Tez jakos bym nie miala zaufania, wole sama, najwyzej bedzie krotko z przodu, dlugo z tylu[emoji16] mysle,ze lekarze tyle sie naogladali, ze im na prawde wszystko jedno czy jest rowniotko[emoji5]