Onaszczesliwa2018
Fanka BB :)
Za to krzyczenie to mogłaś jeszcze czymś urozmaicić ten poród.....[emoji16]No tylko później była bardzo zła na mnie haha krzyczała wredna małpa ;D
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Za to krzyczenie to mogłaś jeszcze czymś urozmaicić ten poród.....[emoji16]No tylko później była bardzo zła na mnie haha krzyczała wredna małpa ;D
Masz na myśli coś gorszego ;D dobrze że nie dostała z torpedy tym drugim ujściem ;DZa to krzyczenie to mogłaś jeszcze czymś urozmaicić ten poród.....[emoji16]
Będziecie od razu składać?
Jeśli tak, to koniecznie wrzuć fotki![]()
Może w weekend się uda poskładać to pokaże fotki@Nowaja16 - trzymam kciuki za pozytywną wizytę [emoji110]
@Onaszczesliwa2018 - co tam u ciebie? Ostatnio coś nas zaniedbujesz....
@olaaa7 - jak tam życie na chorobowym? Poza tym, że nie masz czasu dla nas..?![]()
Haha boję się tego samego tylko chyba jeszcze bardziej obawiam się odejścia wód na głównej ulicy miasta w godzinach szczytu [emoji16][emoji16][emoji16]Ja sie boje ze wody odejda w sklepie I sie beda gapic ze sie posikalam [emoji85]wtedy szybko tel do meza ja pewnie panika choc wiem ze jesli wody odejda to nie ze rodzisz juz no ale tez wole wszystjo wieczorem
Chciałabym taki krótki poród [emoji16][emoji16] dziękuję [emoji4][emoji4][emoji16][emoji16]U mnie tez lekkie skurcze wieczorem
Wody o 7 rano odeszły a o 11 już po wszystkim
Ja właśnie wstałam poraz setny na siku i mam już po spaniu a mały tak szaleje ewidentnie zmienił poZycje bo czuje ruchy inaczej znów po bokach
Wizyta 16 maja ciekawe jak jest ułożony
SzczesliwaCiezarna gratulacje !!
Wiola a ty co wolne od forum ?? Gdzie jesteś
Dokładnie to miałam na myśli [emoji1]Masz na myśli coś gorszego ;D dobrze że nie dostała z torpedy tym drugim ujściem ;D
Mnie bolalo od 1 w nocy, ale tak jak pisałam ból był lepszy niż dawne miesiączki. Pojechałam ok 8 zanim przeszłam całą procedurę wywiady itp o 10 byłam na porodówce pod ktg. Potem podchodziłam, ale akcja postępowała zbyt wolno. Przed 12 dostałam kroplówkę o 15 dostałam partych i 15:20 był już PatrykDziewczyny ile przy pierwszym porodzie trwała u Was akcja? mówię o najgorszych bólach zwieńczonych wrażeniem zrobienia kupy w postaci dzieckaAle w sumie też jestem ciekawa jak pojechałyscie na szpital ze skurczami to od czasu przyjecia do porodu ile minęło?
W lipcu to jednak wolałabym w nocy. Jakoś nie wyobrażam sobie w takim upale [emoji33]Mnie też [emoji14] Jakoś wolałabym rodzić w dzień bo w nocy mam mniejszy próg bolu [emoji14]
Tak w ogóle to dzień dobry
Dziś powinno przyjść łóżeczko![]()
My mieszkamy w Stargardzie i u nas do niedawna były dwa ronda a teraz żeby rozładować korki wszędzie robią... Miasto niewielkie a rondo na każdej ulicy będzie ... I to robią kilka na raz i przez to jeszcze gorsze korki bo każdy musi jechać ta sama ulicą [emoji39] a między Stargardem a Szczecinem też robią rondo i właśnie to jest najgorsze bo ludzie że Szczecina pracują w Stargardzie i Ci że Stargardu w Szczecinie a opricz tego wiadomo, że często się jeździ do dużego miasta na zakupy, do kina itp... Więc jednen pas w obie strony... I jeszcze tam jest krzyżówka i z innych wiosek też chcą wyjechać... Więc z 4 ulic jednym pasem wszyscySzczecin mi się zawsze skomplikowany wydawał co roku jak jechaliśmy to zawsze coś robili i objazdy były[emoji5]️
MałpaNo tylko później była bardzo zła na mnie haha krzyczała wredna małpa ;D