reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

ciężaróweczki po in vitro

My już po wizycie :) Malutki wazy 2000 g (32+2), szyjka 2,8 cm - i w tym przypadku lekarz powiedział, ze jak na 33 tc to ok i żeby normalnie funkcjonować :) ale niestety wykrył jakieś opory w pępowinie i skierował mnie na ktg :( także czekam na interpretacje wyniku. Zawsze coś musi mi wyskoczyć :( nerwy mi puszczają :(((

Jaki już duży dzieciak - całe 2 kg :) Pewnie lekarz dmucha na zimne także nie zamartwiaj się za mocno. A kiedy ktg?

reklama
My już po wizycie :) Malutki wazy 2000 g (32+2), szyjka 2,8 cm - i w tym przypadku lekarz powiedział, ze jak na 33 tc to ok i żeby normalnie funkcjonować :) ale niestety wykrył jakieś opory w pępowinie i skierował mnie na ktg :( także czekam na interpretacje wyniku. Zawsze coś musi mi wyskoczyć :( nerwy mi puszczają :(((
Ale już duża dzidzia [emoji7] super. Lepiej wszystko posprawdzać,nie ma się co narazie zamartwiać. Czekamy alna wieści po ktg ;-)

No to nasze dzieciaczki tyja tak samo. Moja też w 32+1 ważyła niecałe 2 kg. Czekamy w takim razie na wieści z ktg. Ważne, że wszystko pod kontrolą.

Jaki już duży dzieciak - całe 2 kg :) Pewnie lekarz dmucha na zimne także nie zamartwiaj się za mocno. A kiedy ktg?

Od razu położna zrobiła - lekarz popatrzył i wszystko ok. Potem sprawdził jeszcze raz usg i okazało się, ze wszystko ok. Musiał dzidziuś przycisnąć pępowinę i dlatego tak wyszło. Bo mówi, ze bardzo ładnie przybiera i tak myślał, ze to chwilowe. Wolał sprawdzić. Ufff - od razu mi lepiej[emoji1][emoji1][emoji1]

Hej Kochane mnie dzisiaj biodra, krzyż i kość ogonowa tak nawalaja że Masakra, dopiero teraz się położyła od 7:30 rano bo mamy gości i musiałam w kuchni swoje odbebnic wszystko jest w proszku M gdzieś krąży a gości zaprosił na 17-18 brak mi sił mam wszystko w d.* Brudzenie na szczęście ustało :) Cudzie trwaj z Nami całe życie.... Miłego wieczoru Kochane;*

Hej Kochane mnie dzisiaj biodra, krzyż i kość ogonowa tak nawalaja że Masakra, dopiero teraz się położyła od 7:30 rano bo mamy gości i musiałam w kuchni swoje odbebnic wszystko jest w proszku M gdzieś krąży a gości zaprosił na 17-18 brak mi sił mam wszystko w d.* Brudzenie na szczęście ustało :) Cudzie trwaj z Nami całe życie.... Miłego wieczoru Kochane;*
Oj ja to bym pogoniła takiego M! Niech się sam zabierze za przygotowania bo Ty powinnaś się oszczędzać.

reklama
Do góry