reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Październikowe mamy 2018

Daj spokój , u mnie zawsze gozej wieje niż nad morzem czy w Zakopanem . Serio...
Jak są te silne wiatry czy zima to moje okolice wiecznie zimne wietrzne , na mapie nawet to soraawdzam np. i u mnie jest jakis Wir powietrzny że zawsze jest inaczej iż ma być hahahaha .
Ja się zawsze śmieję, że mieszkam w akwarium. Naokoło z każdej strony góry. Jak walnie śniegiem to amen. Ale te najgorsze wiatry nas mijają, bo góry chronią :=

reklama
E tam....nie ma czego zazdrościć [emoji6] wszystko jest w naszej głowie. Twój brzunio też na pewno jest śliczny...
Moze i by byl gdyby nie to, ze istniejace juz rozstepy razem z nim staja sie wieksze [emoji14] niedlugo nie bede mogla na niego patrzec [emoji85]
Oj tam służbistka, ja to bym sobie przyszła popatrzeć, gadać nie musisz... [emoji23]
Zabrzmialo to troche lesbijsko haha
Ale zgadzam sie, bardzo ladna pani doktor ;)
Nadgonilam was
Ja kola pompowane najbardziej sobie chwale..najwygodniejsze po roznych terenach ... ja kupilam wozek bebetto i dla mnie ma wszystko co szukalam...a to moj 4 wózek 3 w 1
Ktory konkretnie? Ja ostatnio przegladalam wlasnie bebetto

Moze i by byl gdyby nie to, ze istniejace juz rozstepy razem z nim staja sie wieksze [emoji14] niedlugo nie bede mogla na niego patrzec [emoji85]Zabrzmialo to troche lesbijsko haha
Ale zgadzam sie, bardzo ladna pani doktor ;)Ktory konkretnie? Ja ostatnio przegladalam wlasnie bebetto
Przecież nie trzeba być lesbijką, żeby doceniać piękno kobiet :D

Myśle, ze jednak bezpieczeństwo jest ważniejsze niż walory estetyczne ;) noworodek zazwyczaj śpi w aucie to raz, a dwa to ze Ciebie widzi i tak zazwyczaj kończy się płaczem bo widzi cycki albo przytulanie i leżenie w foteliku staje się dla niego nie do zniesienia.
Genialna trafna uwaga [emoji23][emoji23][emoji23]
[emoji8]

Człowiek uczy się całe życie . Pewnie to jest oczywiste , ale pytam , a co mi tam , podobno nie ma głupich pytań :D
Nie ma.
Ale tyłem do kierunku jazdy jest w przepisach ruchu drogowego.
Bezpieczeństwo ponad wszystko. Poogladaj filmiki to na pewno łatwiej Ci się to wszystko wyobrazi i upewni Cię ta pozycja.

Myśle, ze jednak bezpieczeństwo jest ważniejsze niż walory estetyczne ;) noworodek zazwyczaj śpi w aucie to raz, a dwa to ze Ciebie widzi i tak zazwyczaj kończy się płaczem bo widzi cycki albo przytulanie i leżenie w foteliku staje się dla niego nie do zniesienia.
Jak ja bym chciała tym razem mieć noworodka co śpi w aucie... [emoji23] Córka się tak darła przy każdej jeździe, że mi się też chciało płakać już na samą myśl, że musimy gdzieś jechać [emoji14]

Szalej i korzystaj! I pokaż kiecke na poprawiny :D

Na poprawiny taka
20180505_193144.jpg

Załączniki

• 20180505_193144.jpg
    20180505_193144.jpg
    2 MB · Wyświetleń: 443
Faceci czasem tak bezmyślnie sie zachowuja wzgledem dzieci.... i nieodpowiedzialnie . Dzjoda malucha..mozna bylo tego uniknac...
Moj podawal zimne kaszki...albo kaszke ktora po nocy zostala na stole..odgrzal rano zamiast wyparzyc butelke i swieze zrobic... moge wymieniac tych głupot i braku mózgu...trzeba walczyc z takimi zachowaniami i eliminować
Wszyscy na swoj sposob podobni...moj juz zaczyna marudzic czy takie dziecko to na pewno potrzebuje tyle rzeczy. Mam wrazenie, ze najchetniej to polozylby dziecko spac do kartonu a nosilby w reklamowce...

reklama
Moze i by byl gdyby nie to, ze istniejace juz rozstepy razem z nim staja sie wieksze [emoji14] niedlugo nie bede mogla na niego patrzec [emoji85]Zabrzmialo to troche lesbijsko haha
Ale zgadzam sie, bardzo ladna pani doktor ;)Ktory konkretnie? Ja ostatnio przegladalam wlasnie bebetto

Zwróćcie uwagę na to jakie wózek nast duży w sensie rozmiaru samego wózka ja mam 163 wzrostu i przy bebetto wyglądałam jak nastolatka który pcha za duży do jej wzrostu wózek swojej dorosłej mamusi ;)

Do góry