Dlaczego tak często chodzicie do dentysty? Ja z dzieciakami idę w następny wtorek.
Ja pierwszy raz wzięłam dzieci do dentysty jak miały ok roku i teraz też z małą tak będę robić. Co 5-6 miesięcy chodzimy do kontroli, lakują zęby i mamy spokój. Młodszy jeszcze nie miał żadnego ubytku, starszy miał jeden raz. Chodzimy do akademii medycznej gdzie przyjmują studenci z fajnym podejściem do dzieci. Od małego otwierają buzię, dadzą sobie zrobić co trzeba także luzz.
Moje chłopaki tez lubią jeździć autobusem. Nieraz specjalnie się gdzieś przejedziemy bo mnie proszą a jak nieraz jadą na wycieczkę z przedszkola autokarem to potem się 2 dni zachwycają jak było fajnie hehe.
Też zauważyłam, że kobiety są gorsze.
No u nas jest jakaś masakra ale co się dziwić jak w ostatnich latach Gdańsk południe powiększył się kilkakrotnie jeśli chodzi o liczbę mieszkańców a przedszkole państwowe wybudowało się jedno (9dzieci/miejsce).
Ja się cieszyłam, że taki fajny nic nie gryzie, ie drapie, jest grzeczny do dzieci a mu coś zaczęło odwalać. Jak będzie taki niegrzeczny to po prostu ie będzie chodził wolno po mieszkaniu tylko będzie siedział w klatce.