reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

ciężaróweczki po in vitro

U mojej Anastazji wszystko w porządku, wazy 318 gram i odpowiada to 19tc2doba. Lekarz powiedział ze jak wyprostuje nóżki jest jak lalka Barbie attachFull854504 mam nisko łożysko ale lekarz mówił ze póki nie na krwawień czy plamien to mam sie nie martwić attachFull854503dostałam od lekarza i film i fotkę attachFull854505

Super [emoji7] niech rośnie zdrowo [emoji2]

reklama
U mojej Anastazji wszystko w porządku, wazy 318 gram i odpowiada to 19tc2doba. Lekarz powiedział ze jak wyprostuje nóżki jest jak lalka Barbie attachFull854504 mam nisko łożysko ale lekarz mówił ze póki nie na krwawień czy plamien to mam sie nie martwić attachFull854503dostałam od lekarza i film i fotkę attachFull854505
Super :-) Gratuluję! :-)

Dziewczyny mam pytanie czy podczas drugiego badania prenatalnego miałyście pobierana krew? Właśnie wczoraj miałam krew pobrana i zastanawiam się co to za badanie?
To nie zapytałaś? Chyba jakieś standardowe badania, w sensie morgologia, może hiv czy toxoplazmoza? Ja nie miałam pobieranej krwi po usg tylko zawsze przed wizytą,i wizyta już z wynikami ;-)

Ja od początku ciąży nie maluję paznokci. Pomyślałam, że to dobry czas żeby w końcu się zregenerowaly i odpoczely od lakierów i zmywaczy. Na początku było ciężko :p ale wczoraj już upatrzylam sobie lakiery z essie jakie zamówię na lato :D Mam też zestaw do malowania paznokci lakierami hybrydowymi, ale w tym sezonie chyba sobie daruje, bo zajmuje to za dużo czasu, a przy dziecku wiadomo czasu mało :p ;)
mi przy dziecku hybrydy się sprawdzają...w domu nie miałam czasu pomalować, a jak wyjdę to mnie nie ma i już :D i nie schodzą tak szybko jak lakier

matko trochę mnie nie było i nie nadrobię...
temat zaangażowania facetów - mój kocha Zosię nad życie, nawet się nie spodziewałam, że to będzie takie silne...ale nie myśli o ubrankach, kocykach itd, to moja działka :p nie wymagajcie od nich zbyt wiele. Głupi przykład, ale samochodem na pewno lubicie jeździć, ale interesujecie się kiedy wymiana oleju? :D Ja tam wierzę w staromodny podział...baby mają swoje działkę, faceci swoją...A zajmuje się Zosią pięknie, pierwszy miesiąc tylko On kąpał Małą. Także @zylwia głowa do góry!

reklama
matko trochę mnie nie było i nie nadrobię...
temat zaangażowania facetów - mój kocha Zosię nad życie, nawet się nie spodziewałam, że to będzie takie silne...ale nie myśli o ubrankach, kocykach itd, to moja działka :p nie wymagajcie od nich zbyt wiele. Głupi przykład, ale samochodem na pewno lubicie jeździć, ale interesujecie się kiedy wymiana oleju? :D Ja tam wierzę w staromodny podział...baby mają swoje działkę, faceci swoją...A zajmuje się Zosią pięknie, pierwszy miesiąc tylko On kąpał Małą. Także @zylwia głowa do góry!
Napisałaś to idealnie w punkt ! :D ale muszę się pochwalić bo chyba zapomniałam:D tydzien temu (?) Bylismy na zakupach w galerii i oczywiscie weszliśmy do h&m na dział dziecięcy :p no i ja tak szukam szukam patrzę gdzie mąż a on przychodzi z kompletami i mowi np. " ten wybrałem na wyjście ze szpitala i patrz czapeczka jest " :laugh2: juz sama nie wiem ile tego wybrał ale ja byłam padnieta jak on tak szukał tych ubranek :laugh2: tak sie wkrecil i mowi " a może wozki obejrzymy gdzieś tu ?" Mowie, ze w galerii nie ma takiego sklepu :D hihihi :D w wybór wózka też byl zaangażowany także zobaczymy :D

Do góry