reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Lipcowe mamy 2018

reklama
Ale już macie duże dzieciaczki moja to drobinka ciekawe ile za tydzień będzie ważyć na usg :) @Marika92 odpoczywaj kochana ile się da ja mimo że z szyjka okej to tez mam w zleceniach oszczędny tryb życia i dużo leżę :)
A ile ważyła ostatnio??? ;) mój z wczoraj 1681g :) myślę że to ok waga :) nie za dużo nie za mało :)

Dostałam luteine i od wczoraj przyjęłam 2 tabletki dopochwowo iiii zastanawiałam się czemu jestem taka senna a skutki uboczne - senność między innymi wie fb tak czy siak będę leżeć [emoji14]

Przyszła paczka z apteki i już praktycznie większość mam, jeszcze tylko koszule do karmienia i staniki i mogę pakować torby :)

Czesc dziewczyny!
Gratuluje udanych wizyt! Tez musze sie wybrac na USG, chce zobaczyc jak malutka urosla:)

A i po dzisiejszym USG Mały waży już 1.730g, nadal ułożony poprzecznie

Moja tez lezy poprzecznie, od ponad miesiaca juz tak jest, chyba lubi jak sie ja po pupce glaska i nie ma zamiaru sie obrucic:p:p
Tobie tez tak ciezko sie spi? Na boku strasznie ciezko i sama nie wiem jak mam sie ukladac:confused:

A ile ważyła ostatnio??? ;) mój z wczoraj 1681g :) myślę że to ok waga :) nie za dużo nie za mało :)

Dostałam luteine i od wczoraj przyjęłam 2 tabletki dopochwowo iiii zastanawiałam się czemu jestem taka senna a skutki uboczne - senność między innymi wie fb tak czy siak będę leżeć [emoji14]

Przyszła paczka z apteki i już praktycznie większość mam, jeszcze tylko koszule do karmienia i staniki i mogę pakować torby :)
Moja w czwartek ważyła 1406 gram taka już raczej będzie drobinka :) kurcze juz wszystko masz gotowe zazdroszczę u mnie cc za ponad 4 tygodnie aja jeszcze nic nie zrobiłam kosmetyki dla małej nie kupione tylko kremy pod pieluszke ciuchy tez nie poprawę nie poprasowane łóżeczko nie zamówione nie wiem na co ją czekam :o ale ciągle mnie coś blokuje

Moja szyjka na ostatniej wizycie też niby ok ale brzuch coraz częściej boli jak na @ i też mam wiecej lezec bo jednak dobrze żeby do tego 37 tyg dotrzymać jak się da. Ja już mała strasznie nisko czuję jak bym ją w kroczu nosiła, jak mi naciśnie na pęcherz to ledwo zdaze dobiec. No i jak wyszlam na spacer to podbrzusze jak kamień

@Nowaja16 właśnie mama mi rożek kupiła, załatwiła przewijak bo nie ma sensu kupować nowego skoro od kuzynki dostanę nie zniszczony :) łóżeczko będę jakoś na dniach zamawiać :) ale ciuszkowe i kosmetyczne rzeczy dla małego już mam ufff :) dla siebie w sumie też tylko ten stanik i koszule :) ogarniesz spokojnie, usiądź raz i zamów wszystko przez neta najlepiej ;)

Czesc dziewczyny!
Gratuluje udanych wizyt! Tez musze sie wybrac na USG, chce zobaczyc jak malutka urosla:)

Moja tez lezy poprzecznie, od ponad miesiaca juz tak jest, chyba lubi jak sie ja po pupce glaska i nie ma zamiaru sie obrucic:p:p
Tobie tez tak ciezko sie spi? Na boku strasznie ciezko i sama nie wiem jak mam sie ukladac:confused:
Mój też cały czas tak leży, tylko stronę zmienia, ale licze, że jeszcze sie obroci. Mi najwygodniej śpi się na boku i częściowo na brzuchu.

Moja szyjka na ostatniej wizycie też niby ok ale brzuch coraz częściej boli jak na @ i też mam wiecej lezec bo jednak dobrze żeby do tego 37 tyg dotrzymać jak się da. Ja już mała strasznie nisko czuję jak bym ją w kroczu nosiła, jak mi naciśnie na pęcherz to ledwo zdaze dobiec. No i jak wyszlam na spacer to podbrzusze jak kamień
Kinga odpoczywaj więcej, wydaje mi się, że za dużo na siebie bierzesz...

reklama
Do góry