oliwiapatrycja
Fanka BB :)
z przodu tego bardzo nie widac ale z tylu tak na pupie jak sie zalozyDobrze, że mówisz, bo też planuję zamówić. To tą jasną sobie odpuszczę![]()
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
z przodu tego bardzo nie widac ale z tylu tak na pupie jak sie zalozyDobrze, że mówisz, bo też planuję zamówić. To tą jasną sobie odpuszczę![]()
Ja też na każdej normalnej wizycie mam usg, ale nie 3dna prenatalne chodzę gdzie indziej, do lekarza z certyfilatem
![]()
W CCC jakieś 40% zniżki z kartą od wczoraj na czółenka i coś jeszcze no chyba że sandałki ale to zapewne bez rabatu bo sezonMnie się wydaje że mam duży ale co mnie ktoś widzi to mówi że mam malutki brzuszek i jak mówię że sierpien termin to robią wielkie oczy więc chyba jednak nie jest taki duży
Moja córka urodziła się 55 cm 3650 a ja mam 164 mąż 180 no i w dodatku bardzo szybko rośnie. Teraz ma 5 lat i jest wzrostowo jak dzieciaki starsze o rok(z takimi chodzi do przedszkola j nie widać różnicy) przy niej miałam 56 i ubrałam jej 2 razy chyba wiec teraz wyciągam same 62.
Uświadomiłam sobie że sukienkę na komunię mam ale brakuje mi butów i rajstop więc muszę się wybrać tylko pogoda taka sobie j nie wiem jakie te buty kupic to może kupię dwie pary jak będzie coś sensownego)
Daj koniecznie znać po wizycie.Czytam w wolnej chwili i doczytać Was nie mogęwczoraj mi brakowało do końca ponad 40stron dzisiaj znowu przybyło
Mam nadzieję , że u Was wszystko wpordadku i , że czujecie się dobrze :**
Ja właśnie jadę do Kielc, na zakupy a po 12:00 usg 3prenatalne , trzymajcie kciuki , żeby dalej była dziewczynka![]()
Założyłam się z K co do wagi, ciekawe kto wygra![]()
Sandały, klapki bez rabatu. Sąsiadka pojechała w wczoraj kupić sandały swoim córkom i okazało się, że sandały w standardowej cenie.W CCC jakieś 40% zniżki z kartą od wczoraj na czółenka i coś jeszcze no chyba że sandałki ale to zapewne bez rabatu bo sezon![]()
W CCC jakieś 40% zniżki z kartą od wczoraj na czółenka i coś jeszcze no chyba że sandałki ale to zapewne bez rabatu bo sezon![]()
Czytam w wolnej chwili i doczytać Was nie mogęwczoraj mi brakowało do końca ponad 40stron dzisiaj znowu przybyło
Mam nadzieję , że u Was wszystko wpordadku i , że czujecie się dobrze :**
Ja właśnie jadę do Kielc, na zakupy a po 12:00 usg 3prenatalne , trzymajcie kciuki , żeby dalej była dziewczynka![]()
Założyłam się z K co do wagi, ciekawe kto wygra![]()
Daj koniecznie znać po wizycie.
Ja juz po śniadanku. Wyczaiłam bar mleczny koło przychodni. Za 8zl dostałam jajecznicę, 2bułki,,3plastry wędliny, 3 sera, pomidora, ogórka i sałatkę warzywną. Zjadłam bez bułek i sie najadłam jak bąk hehe. A i jeszcze kawa była w tym zestawie za 8zl. Szkoda, ze to 20km ode mnie bo bym zawitała tu częściej.
M wzięłam na wynos steka z ziemniakami, buraczkami i deser za 10.50 szok jakie ceny fajne mają.
Gdzie kupujecie i jaki rozmiar czapeczki do założenia zaraz po porodzie?
Byłam w pepco to same wielkie były 68 i 74