Muumi
Fanka BB :)
Ja mialam 22, 7... to są wartości w IU/I, każdy lab może mieć inne wartości. Ważny jest wynik w MoMach i to on powinien być zbliżony do 1Masz wolne Beta hcg aż 12?! Czy złe coś napisałaś ?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ja mialam 22, 7... to są wartości w IU/I, każdy lab może mieć inne wartości. Ważny jest wynik w MoMach i to on powinien być zbliżony do 1Masz wolne Beta hcg aż 12?! Czy złe coś napisałaś ?
Ja mialam 22, 7... to są wartości w IU/I, każdy lab może mieć inne wartości. Ważny jest wynik w MoMach i to on powinien być zbliżony do 1
Ja akurat widziałam wczoraj foto jej wyników które wrzucila więc wiedziałam że to nie te momyNoooo włamanie o to mi chodziło myślałam ze szalona podała już w tych momach dlatego taka zszokowana byłam![]()
PODOBNO jak główka okragla to dziewczynka , ale tylko podobno![]()
Ja akurat widziałam wczoraj foto jej wyników które wrzucila więc wiedziałam że to nie te momy![]()
U mnie się nie sprawdzaani w owu ani przed ani nie jak... Teraz mam mieć 3cia córkę z idealnie w owu, na tym forum jest temat dot planowania płci dzieci i tam dziewczyny naprawdę robiły WSZYTSKO co teoretycznie mogło się przyczynić do płci - i nadal jest 50 na 50
![]()
Która z was miała/ma problemy z krótką szyjką?
Mam przyjaciółkę w 28tc. Wczoraj gin nastraszył ją że skróciła jej się szyjka (nie wiem do ilu) i zamiast pocieszyć że można szew założyć, że jest duża szansa, że donosi ciążę to on ją poronieniem nastraszył-sic!
O szwie nie wspomniał! Szpitalem straszył, kazał leżeć...a I tak leży od początku bo miała krwiaki, łożysko jakoś kiepsko umiejscowione (blisko szyjki czy jakoś tak) no I to ciąża z inseminacji więc od początku dmuchają I chuchają na dzidziolka.
Jak ją pocieszyć?
Ja używałam persil sensitive na obrazku mama z dzieckiem na ręku, nie wiem czy jest on w Polsce bo ja wszystkie kosmetyki w Niemczech kupuje.Dziewczyny jaki proszek/plyn do prania do ciuszkow dla dzieci??
Gdzie wy znajdujecie te arbuzy? Ja zakupy tylko w lidlu robię, rzadko kiedy biedronce i nie widziałam jeszcze ani jednego arbuzaja też jem strasznie dużo arbuzów.napewno dobrze nawadniają ale niestety poza tym nie mają chyba już żadnych wartości....noooo oczywiście poza cukrem
. Cieszę się tym że idzie lato, bo przez to ile zjadam śliwek, arbuzów i pomidorów byłabym bankrutem a tak coraz tańsze będą![]()
![]()