Fiorna
Fanka BB :)
Ja właśnie w pepco, taki najmniejszy to tam było oznaczone, ze od 0-3 miesiąca.
To u mnie pewnie tak już przebrane było że nic nie zostało
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ja właśnie w pepco, taki najmniejszy to tam było oznaczone, ze od 0-3 miesiąca.
U mnie w rodzinie też same duże dzieciaki się rodzą po 2 ciąży też pytali czy miałem cukrzycę ale nie miałam wyniki były ok ale badali tylko po 2 godz a nie jak teraz już po godz to cholera wie czy cukier po godz był w normie???coraz też duża się urodziła 4600g to jak nie było cukrzycy to stwierdzili że od witamin które brałam w ciąży heh jak mówię że 1 też 4100 g miało i z innym partnerem to się głupio patrzyli hihi a ja miałam prawie 4 kg mój 4400g jego siostra 4200g moja mama 5kg dzieci mojej siostry po 4kg obydwie więc gdzie tu mogą być małeDuży, duży, wszystkie ubranka miał na styk i bardzo szybko rósł. Podejrzewali, że mogłam mieć cukrzycę w ciąży, ale nie miałam, takie geny. U mnie w rodzinie większość dzieci rodzi się duża, mój brat np. ważył prawie 5kg (w swojej książeczce zdrowia miał wpisane "noworodek olbrzymi"). Michał, wcześniak, ważył prawie 4kg urodzony w 8 mcu. Poza tym mężczyźni u mnie w rodzinie są też wysocy, każdy jeden wujek po 190cm, moi bracia to samo, ojciec był wysoki, podobno. No i synki moje też wysokie są, Kuba ma teraz ponad 185cm (mierzony był z 4mce temu) a Jasio ma 122cm i jest wyższy od większości rówieśników, także on też może być wysoki
Ja mam 170cm, ojciec Kuby też, a mój Krzysiu ma 175cm, także my do gigantów nie należymy![]()
Przymierzałam tą jasną po raz drugi i tak całkiem tragedii nie ma ..Dobrze, że mówisz, bo też planuję zamówić. To tą jasną sobie odpuszczę![]()
Super , to masz dzusiaj co robic , a ile zakladasz że mała może wazyc ?Czytam w wolnej chwili i doczytać Was nie mogęwczoraj mi brakowało do końca ponad 40stron dzisiaj znowu przybyło
Mam nadzieję , że u Was wszystko wpordadku i , że czujecie się dobrze :**
Ja właśnie jadę do Kielc, na zakupy a po 12:00 usg 3prenatalne , trzymajcie kciuki , żeby dalej była dziewczynka
Założyłam się z K co do wagi, ciekawe kto wygra![]()
Moim zdaniem jest ok[emoji4] fajne te piżamy naprawdę [emoji16]Przymierzałam tą jasną po raz drugi i tak całkiem tragedii nie ma ..także jest ok może wtedy miałam czarne majty..że tak mi przebijały i tak potem pisałam, matko...
mysle że mozna śmiało brać i tą jasną
Zobacz załącznik 854966 Zobacz załącznik 854967 Zobacz załącznik 854968 Zobacz załącznik 854969
Pamiętam jak rodzislam 7 lat temu w kwietniu i było ciepło to położne nie kazaly czapek zakładać a teraz w sierpniu to raczej też nie będę zakładała a tak w ogóle to moja cora była jak 3 miesięczne niemowlę po urodzeniu długie czarne włosy i duża i te czapki się na nią nie mieściły mój mąż kupił na wyjście taka cieniutka i było okGdzie kupujecie i jaki rozmiar czapeczki do założenia zaraz po porodzie?
Byłam w pepco to same wielkie były 68 i 74
Na allegro też byly takie , tam sa podpisani dolce sonno chyba czy jakoś tak , ale to ta sama firmaSpoko ta jasna koszulanie widać, żeby jakos prześwitywać
ja już mam na Allegro upatrzone koszule. Chciałam kupić te właśnie ze spokojnego snu, ale nie mogłam ich nigdzie znaleźć
Idę na drugi pomiar i lecę pic wodę i jeść kanapkę!!
Jestem z siebie taka dumna, ze wytrwałam [emoji4]
Kolejna krzywa dopiero w kolejnej ciąży [emoji5]