Moni17.06
Fanka BB :)
no niestety tak to juz u nas jestI nie licz na taryfę ulgową w pchaniu się do rzeczy ciążowych i niemowlęcych [emoji28] wszyscy wiemy, że pierwszeństwo mają emerytki!
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
no niestety tak to juz u nas jestI nie licz na taryfę ulgową w pchaniu się do rzeczy ciążowych i niemowlęcych [emoji28] wszyscy wiemy, że pierwszeństwo mają emerytki!
Tak legginsy i jeansy legginsy za 25 a jeansy 50A maja być spodnie ciążowe w Lidlu? Ja mam gazetkę, ale nic w niej takiego nie znalazlam
No moze byc problem. A obawiam sie, ze na brzuch nikt nie bedzie zwracal uwagi. Ja nie mam z kim isc, wiec nie ryzykuje.ja chce isc jutro ale ide z mama bo moga mnie tam pozabijac a zalezy mi na spodniach![]()
pojde moze ok 11 moze tlum sie rozejdzie jak beda tlumy to odpuszczeNo moze byc problem. A obawiam sie, ze na brzuch nikt nie bedzie zwracal uwagi. Ja nie mam z kim isc, wiec nie ryzykuje.
To mam wizytę w sobotę na 11 bo w przyszłym tygodniu mojej pani doktor nie ma i mi przyspieszyła[emoji5]
Też mam Milkę tylko mlecznaPrzez was musiałam lecieć do sklepu [emoji16][emoji16][emoji16][emoji16]Zobacz załącznik 855121
Mi ostatnio żadne picie nie wchodziło i jeszcze bardziej mi się chciało pić. Mam zachcianki na takie zimne owocowe pitne jogurty, a wczoraj któraś wystawiła zdjęcie wody z cytryna, aż do sąsiadki napisałam SMS że jak będzie wracać z pracy to niech mi kupi cytryne i tak mi wchodzi ta woda z cytryną że mmmm [emoji4]Mnie kazal od początku minimum 2,5 ,teraz nawet więcej ale mnie to wchodzi woda non stop mi się chce pić ,nieraz są takie dni że mnie wypije ale takie 2 litry to bez problemu