Moni17.06
Fanka BB :)
na to licze bo sklep od 7Oj o 11 to juz nie powinno byc duzo ludzi.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
na to licze bo sklep od 7Oj o 11 to juz nie powinno byc duzo ludzi.
Ale superNo jak dla mnie fajnie, od rana do wieczora i w nocy żaby i ptaszki jednocześnie, ale nie raz bywało tak że ktoś ze znajomych nie mógł usunąć. Ja już po prostu przyzwyczajona, mieszkam prawie nad sama Wisłą a obok mojego domu jest kawał jeziora, starorzecze Wisły [emoji6]Zobacz załącznik 854983
A ja po prawej jezioro na wprost stawik z tyłu jezioro a za wałem Wisła [emoji4] jedyny minus to komary w lecie [emoji23][emoji23][emoji23]Ale superJa też mieszkam blisko wody, ale nie aż tak. Mam gdzieś 100metrow po linii prostej do zapory za która znajduje się zalew
![]()
Też super lokalizacjaAle superJa też mieszkam blisko wody, ale nie aż tak. Mam gdzieś 100metrow po linii prostej do zapory za która znajduje się zalew
![]()
Spokojnie termin z usg na tym etapie nie jest za bardzo miarodajny. Mi ostatnio wyszedlo 3 tygodnie wczesniej niz z miesiaczki. Wcześniejsze zaplodnienie wykluczone. Po prostu duże dziecko. Moj w 28+0 mial 1610. Wielkosc dziecka nie ma nic do jego dojrzalosci. Nie urodzi sie doppki nie bedzie dojrzale. Chocby wagowo wychodzilo na 5 kg. Chyba ze lekarze zdecyduja o wczesniejszym zakonczeniu ciazy ale to juz odrebny temat.Hej dziewczyny ja po wizycie. Miałam mieć dzisiaj szyjkę ale lekarz stwierdził, że dziecko też zobaczymy.
Wiec tak jestem w 28tc5 dniu. Szyjka 42mm zamknięta. Dziecko duże 1448g. Według usg termin na 17.07 - czyli o 10 dni wcześniej już mogę się spodziewać wizyty w szpitalu![]()
Tak[emoji3]Dziewczynki powiedzcie mi bo moja mama mówi, że chyba nie mam racji i już sama zwątpiłam... Facetowi po urodzeniu dziecka należą się dwa tygodnie urlopu? Za urodzenie dziecka?
Nie, to nie opieka. To urlop ojcowski. Zupelnie odrebny od tego wtpoczynkowrgo. Naleza sie dodatkowe 2 tygodnie urlopu[emoji3]A to nie wiem wiem że po CC może wziąć opiekę 2 tygodnie
Tak, to jest zupelbie odrebne.I ten tacierzynski trwa dwa tygodnie mimo tego, że ja będę rok na macierzynskim?
Super, ze wszystko ok[emoji3]Hej dziewczyny ja po wizycie. Miałam mieć dzisiaj szyjkę ale lekarz stwierdził, że dziecko też zobaczymy.
Wiec tak jestem w 28tc5 dniu. Szyjka 42mm zamknięta. Dziecko duże 1448g. Według usg termin na 17.07 - czyli o 10 dni wcześniej już mogę się spodziewać wizyty w szpitalu![]()