reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Sierpniowe Mamy 2018

Powodzenia na wizycie , daj znać potem co u dzieciątka :)

Ja wczoraj znów byłam w Biedronce i kupiłam 3 razy Manhattan każdy coś około 1.5litr [emoji33] i normalnie to starczyło by na długo ale z racji że muszę leżeć to tylko leże i myślę co by zjeść i nasuwają się te lody co chwilę ..
Za mna tez lody chodza caly czas :D wczoraj specjalnie pojechalam na zakupy zeby loda kupic

reklama
Eh.. odebrałam właśnie wyniki z glukozy z laboratorium i mam nadczczo 82 mg/dl, po godzinie 90 mg/dl, a po dwóch 133 mg/dl.. a już patrząc na po godzinie miałam nadzieje, ze będzie ok a tutaj taki wysoki wynik, wiec na bank jest cukrzyca ciążowa, która w poniedziałek lekarz potwierdzi. Dziewczyny i co dalej? On do dietetyka od cukrzycy ciążowej wysyła na wizytę żebym dobrała dietę czy jak?

Masakracja :( a tak miałam nadzieje, ze się obędzie bez tego :D

Poczekaj do poniedziałku. Nie stresuj się. Faktycznie wynik nietypowy ale może w normie jeszcze. Ja się nie orientuje w dokładnych normach ale nie wygląda mi to na cukrzycę. Ja miałam taki wynik 75, 176 i 129 i gin powiedział, że w normie są.

Moja mala w koncu wrocila do swojego stanu i znow czuje mocne kopniaki kolo pepka ;)
Mialabym isc na zakupy,cos na obiad skombinowac lekkiego bo znow duszno jest.. nie chce mi sie.. :p

A jakie macie propozycje chociaż? :)

Aleksander i to jest faworyt córki , Janek i Błażej. Mówiliśmy że Ala wybierze no i wybrała Olka ale jakoś sama nie wiem. Może jeszcze nie do końca czuje że będę miała syna i dlatego mi tak ciężko.
Bardzo podoba mi się Jan ale już Jasiu nie bo mi się kojarzy z Jasiem Fasola:)

Pewnie zostanie Olus i będziemy mieli Alusie i Olusia. W sumie jakby była dziewczynka miała być Ola:)

ja też ostatnio mam smak na lody ;) wróciłam z lidla, kupiłam body, spodenki i skarpetki dla maleństwa :D dla siebie biustonosz do karmienia i top :D bardzo dużo było tych ciuszków u mnie w lidlu :D od razu kupiłam rabarbar i zabieram się za robienie ciasta :D @miloscwczasachpopkultury wydaje mi się że masz w normie cukier..po 2 h podobno nie może przekroczyć 153 :) chociaż dziwny ten skok z 90 na 133 po 2 h..musisz poczekać na wizytę i wtedy się dowiesz.. u nas będzie Franio ;) tak już wszyscy mówią, więc tak zostanie :D

Ostatnia edycja:
ja też ostatnio mam smak na lody ;) wróciłam z lidla, kupiłam body, spodenki i skarpetki dla maleństwa :D dla siebie biustonosz do karmienia i top :D bardzo dużo było tych ciuszków u mnie w lidlu :D od razu kupiłam rabarbar i zabieram się za robienie ciasta :D @miloscwczasachpopkultury wydaje mi się że masz w normie cukier..po 2 h podobno nie może przekroczyć 153 :) u nas będzie Franio ;) tak już wszyscy mówią, więc tak zostanie :D
Widze ze narobilam wam smaka z tym plackiem :D moj juz zjedzony wczoraj przez meza :D

Rety przepraszam najmocniej - tak pomyliłam z Tytusem . W ogóle w telefonie nie widze tez suwaczkow waszych .

Miała byc u nas Klara, ale z rożnych względów nie damy tak jednak na imię . Bedzie Astrid - maź jest Szwedem , nasze dzieci maja podwójne obywatelstwo .

Suwaczki są widoczne jak obrócisz tel poziomo. ☺
Astrid od razu skojarzyło mi się z tą autorką Dzieci z Bullerbyn Astrid Lindgren ☺ bardzo ładnie☺

reklama
Rety przepraszam najmocniej - tak pomyliłam z Tytusem . W ogóle w telefonie nie widze tez suwaczkow waszych .

Miała byc u nas Klara, ale z rożnych względów nie damy tak jednak na imię . Bedzie Astrid - maź jest Szwedem , nasze dzieci maja podwójne obywatelstwo .
Nie szkodzi oczywiście :D

Suwaczków ja już daaaawno nie widzę, bo na aplikacji nie da się ustawić.

Astrid to dopiero orginalne imię :) a mieszkacie w Polsce?

Do góry