reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Lipcowe mamy 2018

Hahahahah chciałybyście [emoji14] Podjęłam męską decyzję że szary! Sama jestem z siebie dumna :D

To miałyście fajny dzień :) Ja rano spotkałam się z koleżankami- chociaż mnie wkurzyły, bo obie się spóźniły a ja nienawidzę jak ktoś się spóźnia- i nie mówię o 10 min.... no ale ok, było miło. Potem byłam u M., potem musiałam kupić prezent na imieniny jego kuzynce- bo w niedz. leci na tydzień do Włoch, potem odebrać młodego ze szkoły... leżę sobie i odpoczywam, ale zaraz zbieramy się- bo jesteśmy umówieni, Fran na hulajnogę a ja z koleżanką :) No i jutro imprezka urodzinowa młodego, dla kolegów z klasy... Eh.

A co do paznokci- to ja już ze 2 lata robię hybrydę, do pracy najwygodniejsza. Ogólnei mam mocne i dobre paznokcie i np, na rękach hybryda w ogóle im nie "szkodzi" ale na stopach po 1 razie są mega przesuszone... więc robię tylko na jakieś dłuższe wyjazdy wakacyjne. Rzęsy miałam raz, na ślubie- wyglądały pięknie i to jest mega wygoda, ale jak odpadły.... bieda mega. Więc boję się robić znowu... chociaż na pewno by mi było wygodnie mieć zrobione oko jak się młody urodzi...
O to tez fajny dzien mialas[emoji3]
Nam sie podobalo bardzo, tak dziewczynsko[emoji3] Ale juz ledwo chodze, na prawde. Duzo sie nie nachodzilam, bo przystanki byly niedaleko, ale ledwo zyje[emoji53]

Gratuluje podjecia decyzji[emoji3]

reklama
Uuuu JustMe gratulacje wyboru koloru wózka [emoji4]

Ja tez robię hybrydy do pracy najbardziej mi pasowały i te paznokcie od razu takie zadbane i kształt dobry
Właśnie byłam wczoraj robić
Zobacz załącznik 855941

Właśnie kupiłam przewijak usztywniany nowy od laski co go nie używała za 30 zeta
Normalnie jestem z siebie dumna [emoji23]
Super! Nam sie tak udalo kupic stelaz do wanienki za 30zl, tez nie uzuwany[emoji3]

Do porodu musi być koszula taka do karmienia czy może być jakaś luźna na ramiączkach?

Luźna na ramiączkach chyba wystarczy po samym porodzie przebierasz się i wtedy załóż do karmienia bo będziesz leżeć 2 godz z małym i tam będzie pierwsze ssanie

Luźna na ramiączkach chyba wystarczy po samym porodzie przebierasz się i wtedy załóż do karmienia bo będziesz leżeć 2 godz z małym i tam będzie pierwsze ssanie
Po samym porodzie?! Mnie jak na lozko przelozyli to sie nie rusxylam przez 8 godzin nawet o milimetr!

reklama
Do góry