Podobne tematy
- 174974
- Staramy się
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Kiedyś zastanawiałam się ile macie lat i wchodziłam podpatrzeć na profile [emoji23][emoji23][emoji23] a że też się urodziłam 10 maja to Cię zapamiętałamDziękuję! [emoji813] Jestem tylko Ciekawa gdzie widać było, że miałam urodziny. [emoji23] Jeszcze raz dziękuję! [emoji813]
O jejku! Jaki śliczny szkrab
O jejku! Jaki śliczny szkrabsuper są te zdjęcia 3d
Gratuluję! Dalej rośnijcie tak pięknie i zdrowo
Feromonki ciążowe łapie, zwłaszcza dzisiaj. Jadę właśnie stwierdzić na usg czy pęcherzyk pękłw tym cyklu działamy z tym żelem, którego ty używałaś w szczęśliwym cyklu, hope że pomoże
![]()
Trzeba wierzyć, że wszystko się ułożyTak czytam Was i czytam i wszystkim ktorym sie udalo gratuluje (az lezka w oku sie kreci) za reszte staraczek tzymam kciuki!Tez sie staram... Narazie bez rezultatów podchodze do kolejnego ivf (pelna procedura).Poprzednie ivf +mrozaki nic sie nie udalo!kolejna walka przede mna!
A może to wcale nie na okresHello! Dzis 18dc a od 16dc brzuch boli jak na okres:/ Cos czuje ze ten cykl stracony i tez bedzie krociutki.
Ciesze sie ze tu taki wysyp zdjec z usg i to takich pieknych dzidzioli
Milego weekendu.
Tak, wszystko napisałam post wyżejJak tam? Już po wizycie?![]()