Bożena ,a ty gdzie się spodziewasz jak samopoczucie?@Brumba @Kasiulek 77 jeszcze wrócicie mocniejsze, wierzę w to! Dobrego dnia dziewczyny
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Bożena ,a ty gdzie się spodziewasz jak samopoczucie?@Brumba @Kasiulek 77 jeszcze wrócicie mocniejsze, wierzę w to! Dobrego dnia dziewczyny
Bożenko wrócimy@Brumba @Kasiulek 77 jeszcze wrócicie mocniejsze, wierzę w to! Dobrego dnia dziewczyny
Dzięki Bożenko. Pewnie że tak- co nas nie zabije to nas wzmocni..@Brumba @Kasiulek 77 jeszcze wrócicie mocniejsze, wierzę w to! Dobrego dnia dziewczyny
O kurcze trzymamy daj znacJa tez zagladalm i wialo pustka. U mnie komplikacje: wczoraj z lydki wyjelam kleszcza, a dzisiaj rano poszlam na test obciazenia glukoza, po powrocie mialam zamiar jechac do szpitala zakaznego z kleszczem. Niestety w lazience odkrylam bezowo-brazowe plamienie. Przerazilam sie. Bede dzwonic do mojej lekarki co robic (jutro mam wizyte, dlatego robilam badania), bo boje sie z plamieniami jezdziac po miescie
A mialo byc tak pieknie, mialam isc na zwolnienie i odpoczywac.
Strasznie sie martwie. Trzymajcie kciuki