Aga10_2018
Fanka BB :)
Extra! Jak dla mnie układ marzeń wpierw chłopak, a druga dziewczynka
Gratuluję![]()
Ja też mam takie marzenia :-)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Extra! Jak dla mnie układ marzeń wpierw chłopak, a druga dziewczynka
Gratuluję![]()
Ja z kolei, chociaz czułam, że będzie chłopak, to tak się boję innej obsługi, z chciałam druga dziewczynkę [emoji14] to mam już opanowane, wiem co i jak [emoji14] no i imion jakoś więcej... [emoji23]Ja też mam takie marzenia :-)
Ja tak mam - wylapuje raz ba kilka dni cos choc czuje już od dawna.a mi sie ostatnio tez cos glupiego snilo i takie realne
fajowo, ze wiecie juz kto jest w brzuszkumoze tez niedlugo sie dowiem
dziewczyny czy wy juz czujecie ruchy regularnie, czulam a potem cisza, detektorem serduszko ladnie lapie, ale ruchow nie czuje i sie troszke martwie.
Moj szef ma tak na imie [emoji33][emoji33][emoji23]Remigiusz mi się w sumie podoba... [emoji23] [emoji23] [emoji23]
Nie bądź taka, nie obrzydzaj... [emoji23]Moj szef ma tak na imie [emoji33][emoji33][emoji23]
Niestety znam dwoch Remkow i oboje na pewno nie stali w kolejce do urody, sa nawet ponizej przecietnej [emoji23][emoji23]Nie bądź taka, nie obrzydzaj... [emoji23]
Ja też znam Remigiusza niezbyt urodziwego i dość tlusciutkiegoNiestety znam dwoch Remkow i oboje na pewno nie stali w kolejce do urody, sa nawet ponizej przecietnej [emoji23][emoji23]