reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Sierpniowe Mamy 2018

Ja jak stosowałam luteinę to moja ginekolog mówiła że ta pod język gorzej się wchłania i mi nie chciała przepisać dlatego. Ale ja przynajmniej jak brałam dopochwowo to nie miałam infekcji [emoji14]
No u Ciebie to na pierwszym miejscu , żeby się dobrze wchłaniała bo Ci się szyjka skraca :( ja mam szyjkę prawie 5 cm więc nie mam aż takiego problemu. Jedynie muszę brać żeby brzuch byk miękki i żeby dotrzymać chociaż do 37 TC. Więc chyba taka pod język wystarczy mam nadzieję.
A co bierzesz prócz luteiny jeszcze na tą szyjkę ?

reklama
Mam organizer w koszyku na allegro. Myslisz, ze bedzie przydatny? Po weekendzie chyba bede zamawiac jak kazda rzecz sobie przemysle ;)

Ja miałam koszyczek na komodzie przy łóżeczku w którym miałam wszystko do przewijania i kąpieli , pieluszki i kosmetyki. Teraz też tak będę mieć.

Ja pierdziele.. ta Twoja siostra to jakas psychiczna jest.. :eek: zeby klocic sie o imie.. masakra.. :eek:
Już miałam odpuścić bo imion jest dużo ślicznych. Ale z drugiej strony dlaczego..
Marzyłam o córeczce o tym imieniu od lat , skoro się udało to nie rozumiem problemu..
No mniejsza z tym. Głupie zachowanie i tyle..

Oo matko ja w nocy wstaje co 3 godziny na siku. Czyli jak idę spać o 22 to z 4 rrazy wstaje, a czasami mam tak że ledwo się położę i po 10 minutach mam parcie na pecherz i idę znowu.
To ja nie wiem o co mu chodziło. Przecież w tych tygodniach wiadome , że kobieta lata sikać co chwilę.. spytam go na następnej wizycie. Na tej byłam za bardzo zestresowana .. ja czasem prześpię całą noc i obudzę się o 6 na siku, a czasem wstaje trzy razy.

No u Ciebie to na pierwszym miejscu , żeby się dobrze wchłaniała bo Ci się szyjka skraca :( ja mam szyjkę prawie 5 cm więc nie mam aż takiego problemu. Jedynie muszę brać żeby brzuch byk miękki i żeby dotrzymać chociaż do 37 TC. Więc chyba taka pod język wystarczy mam nadzieję.

5 cm :O a ja wczoraj się cieszyłam że mam 3 hahaha o głupia ja:) skurczy nie mam, lekarz mówi że jest ok więc chyba nie mam się czym martwic.

Ja nie biorę teraz luteiny ;) brałam wcześniej ze względu na krwiaki w macicy . Teraz biorę tylko nospe i magnez pomimo tego że nie czuje żadnych twardnien .
Najlepsze lekarstwo na skracająca się szyjkę to podobno leżenie, zobaczymy na wizycie :)

reklama
5 cm :O a ja wczoraj się cieszyłam że mam 3 hahaha o głupia ja:) skurczy nie mam, lekarz mówi że jest ok więc chyba nie mam się czym martwic.
3 cm to też wcale nie mało :)
3.7cm miałam w 20 tygodniu. I tak mi urosła do prawie 5 :) a to ma jakieś znaczenie później przy porodzie ? Że im dłuższa tym dłużej się w ciąży chodzi lub dłużej się rodzi ? Czy to nic nie znaczy , ta długość ? :)

Do góry