reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Sierpniowe Mamy 2018

Ja jak jadę autem to zanim wsiąde zapinam pas, siadam na fotel i przekładam tylko pas ten piersiowy. Ten co trzyma miednicę zostaje z tyłu. Czyli nic mi nie trzyma. Nie wiem czy takie zapięcie coś da w razie w ale boję się zapinać pas na brzuszku.
Śliczne te nasze wszystkie brzuszki [emoji5]
Polecam również adapter[emoji4]ja mam pożyczony besafe i bez tego nie jeżdżę[emoji4]

reklama
Tak akcenty sa :) to nie tak ze nie lubie różu bo lubie , chyba po prostu mam najwiecej ubranek unisex bo jak projektuje to staram sie robić i dla chłopca i dla dziewczynki ,zeby były uniwersalne . Tak mi to weszło w krew, ze złapałam sie na tym, ze po takie chętniej tez sięgam u innych Marek. No, ale te rozne dodatki na pewno bedziemy miec z różem - rożki , kocyki itd :)
Kurcze,projektujesz sama.. super!! Naprawde ❤ moja malamiala roze.. a teraz powiedzialam ze bede kupowac inne kolory.. beze mi sie podobaja w laczeniu z kremem np.. z pomarancze.. zielenie.. zolcie.. a ogolnie kocham fiolety i czern :p

Moze szczera,bardzo szczera rozmowa?
Dziękuję ale z dziesiątek naszych rozmów nic nie wyniknelo. Chyba moja czara goryczy się przelała.
Jeszcze mi jak na złość dzis poligon aktywnie działa w pobliżu domu, chyba wojsko ma ćwiczenia bojowe. Strzały takie że łeb siada. W sumie jestem już przyzwyczajona ale dziś są wyjątkowo blisko albo mają wyjątkowo ciężki sprzęt.

Dziękuję ale z dziesiątek naszych rozmów nic nie wyniknelo. Chyba moja czara goryczy się przelała.
Jeszcze mi jak na złość dzis poligon aktywnie działa w pobliżu domu, chyba wojsko ma ćwiczenia bojowe. Strzały takie że łeb siada. W sumie jestem już przyzwyczajona ale dziś są wyjątkowo blisko albo mają wyjątkowo ciężki sprzęt.
Biedna.. wspolczuje tych halasow.. :hmm: a z mezem.. moze sie ulozy ?

reklama
Do góry