reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Kto po in vitro?

Dziewczyny. Bylam u urologa. Po 1. Uwaza ze krwiomocz byl jednak wynikiem infekcji. Po 2. Kamien w nerkach jest ale mowi "do rozpuszczenia".
Wiec na doleczenie infekcji dal mi na 3 miesiace takie saszetki z probiotykiem i zurawina do picia.
Rozpisal tez antybiotyki takie mocne takze gdyby tylko objawy wrocily to mam od razu je wziac.
A co do kamienia to mowi ze duzo duzo pic i startowac z ivf. Bo mowil ze kamien jest w takim miejscu ze moze i 10lat sie nie ruszyc.
Super:) a te saszetki można w ciazy?? To teraz czekac na wyniki, Pasnikon i dr G:)

reklama
Dziewczyny. Bylam u urologa. Po 1. Uwaza ze krwiomocz byl jednak wynikiem infekcji. Po 2. Kamien w nerkach jest ale mowi "do rozpuszczenia".
Wiec na doleczenie infekcji dal mi na 3 miesiace takie saszetki z probiotykiem i zurawina do picia.
Rozpisal tez antybiotyki takie mocne takze gdyby tylko objawy wrocily to mam od razu je wziac.
A co do kamienia to mowi ze duzo duzo pic i startowac z ivf. Bo mowil ze kamien jest w takim miejscu ze moze i 10lat sie nie ruszyc.
Dobrze ze dal Ci jednoznacznie zielone swiatlo co do ivf!!! [emoji4]
A powiedz, gdyby te objawy wrocily jak juz bedziesz w ciazy, to co z antybiotykiem? Mozna go brac jesli on taki silny?

Paulinka ja jak miałam torbiel wykrytą miał nie całe 2 cm, a po tygodniu brania leków poszłam na kontrol i tam było 6,5cm.
Jak miałam usuwany mierzył 8cm... a nic, nigdy mnie nie zakuło, zabolało... nic...
Wiec jestem w stanie uwierzyć ze tak szybko urósł :(
No bardzo szybko urósł niestety czekam przed gabinetem lekarza boję się zobaczymy co powie

Czesc laseczki❤️

Nie ogarniam Was wszystkich, ale kazdej z osobna zycze wielkiego szczescia, chociaz droga wyboista do niego.
Ja dostalam dzisiaj@ dokladnie 4 tyg po poronieniu, co oznacza mniej wiecej tyle ze wracamy do gry i klinika zaczyna szukac nowej dawczyni. Nareszcie❤️Gosia, Koniczynko .... do przodu ? Wszystko cacy u was?

Czesc laseczki[emoji173]️

Nie ogarniam Was wszystkich, ale kazdej z osobna zycze wielkiego szczescia, chociaz droga wyboista do niego.
Ja dostalam dzisiaj@ dokladnie 4 tyg po poronieniu, co oznacza mniej wiecej tyle ze wracamy do gry i klinika zaczyna szukac nowej dawczyni. Nareszcie[emoji173]️Gosia, Koniczynko .... do przodu ? Wszystko cacy u was?
Niedobrze, że musisz przez to przechodzić ale dobrze, że wracasz do gry. :-*

reklama
Super:) a te saszetki można w ciazy?? To teraz czekac na wyniki, Pasnikon i dr G:)
Saszetki tak - bo to tylko zurawina i probiotyki. Maja wzmocnic drogi moczowe.
Dobrze ze dal Ci jednoznacznie zielone swiatlo co do ivf!!! [emoji4]
A powiedz, gdyby te objawy wrocily jak juz bedziesz w ciazy, to co z antybiotykiem? Mozna go brac jesli on taki silny?
Mam dwa antybiotyki monural i jakis drugi. Mowil ze monural mozna w ciazy, a ten drugi lepiej odpuscic we wczesnej ciazy.
Ale ja dopiero za miesiac mam Pasnika, a stymulacje pewnie za 1.5 czy 2 miesiace. Wiec gdyby infekcja miala wrocic to pewnie zdarzy sie rozwinac do tego czasu.

Do góry